🌳 Descobreix la màgia del bany de bosc a Fulleda amb el recorregut de 9 km! 🌳

 In Marxa Heroica
Et convidem a unir-te a nosaltres en aquesta emocionant aventura pel cor dels boscos garriguencs del terme de Fulleda. El nostre recorregut de 9 km és perfecte per a iniciar-se a l’Heroica, oferint-te una oportunitat única per explorar alguns dels espais naturals més impressionants de la nostra localitat.
La temàtica d’aquest recorregut és el bany de bosc, una pràctica revitalitzadora que et connecta amb la natura de manera profunda i terapèutica. Delecta’t amb els encants dels boscos fulledencs mentre recorres els senders tranquils i ombrívols.
A més, aquest itinerari també et permetrà gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques des de la cimera de la Serra del Penjat, que separa el terme de Fulleda del de Tarrés. Des d’aquí, podràs contemplar l’espectacular vall de Vinaixa i els plans de l’Arbós, oferint-te una perspectiva privilegiada del nostre entorn natural.
Durant el camí, passaràs per l’icònic Pou del Sr. Martí, un antic “merendero” de Fulleda carregat d’històries i records compartits per tota la comunitat. També tindràs l’oportunitat d’explorar les fascinants restes de la Guerra Civil Espanyola, com trinxeres elevades i antigues llaunes de menjar, que donen testimoni del passat turbulent de la nostra regió.
Finalment, les dues joies de la ruta seran la descoberta de dues cabanes de volta, una de petita a les Argeloses i l’altra de més gran al fondo de la Planota, construïdes amb la tècnica tradicional de la pedra seca. Aquestes estructures rústiques et convidaran a fer una pausa i a connectar amb el passat rural de Fulleda.
No deixis passar aquesta oportunitat única de submergir-te en la bellesa natural i la rica història del nostre municipi. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge emocionant a través dels boscos de Fulleda i experimenta la màgia del bany de bosc! 🌲🍃
#Fulleda #FulledaTurismeActiu #MarxaHeroica #7aMarxaHeroica #Aralleida #AdnLleida
Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info