La Granadella, seu de la 5a Marxa de la Boira

 In Marxa de la Boira

La Granadella serà seu de la 5a Marxa de la Boira el 13 de gener, amb la voluntat de atractius oleoturístics de la zona

La Granadella (les Garrigues) serà la seu de la 5a edició de la Marxa de la Boira, el proper 13 de gener de 2019. Una iniciativa impulsada per Boira Experience, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Granadella, Ajuntament de Bellaguarda, de la Diputació de Lleida i el Club Excursionista Garrigues Altes. Un dels objectius és posar de relleu el potencial turístic del territori de la plana de Lleida i la boira com a element característic. Així ho han explicat aquest matí, a la presentació que ha tingut lloc al terme de la Granadella, l’alcalde Carlos Gibert i els organitzadors Irene Barón i Roger Tutusaus. Els quals han afirmat que la inscripció es tancarà quan s’arribi als 800 participants després que les anteriors edicions fossin 200, 400, 700 i 800, respectivament.

La Marxa de la Boira està inclosa dins del circuit de marxes saludables de Ponent marxa.cat, no és competitiva i inclou dos recorreguts circulars: un de curt de 10 quilòmetres, i un altre de llarg de 24 quilòmetres, per camins de terra i amb sortida i arribada a la Granadella. L’hora de sortida serà a les 9 del matí pel recorregut llarg i a les 9.30 del matí per al recorregut curt. El lloc de sortida serà des de la plaça de l’església, sota l’apadrinament dels gegants de la població: el Silono i la Mundeta, acompanyats pel grup local de batucada. La participació és oberta tant a caminants com a atletes de totes les edats, prèvia inscripció a la pàgina web www.boiraexperience.cat. Totes dues marxes passaran per llocs recòndits del terme de la Granadella i Bellaguarda, grans exemples dels paisatges de l’oli de les Garrigues Altes. Els avituallaments seran amb productes de proximitat. A l’arribada hi haurà, com és habitual, una gran degustació de cassola de tros d’hivern o vegetariana. Com a novetat d’aquest any, l’organització donarà un detall sostenible, emmarcat dins #projectereforestacióponent. Es tracta de pensar en el territori, el paisatge i la conscienciació en el medi ambient. A més, qui ho vulgui, podrà fer una aportació solidària voluntària per a aquesta proposta.

Com de costum, l’organització ha habilitat un canal de Telegram per a què tothom rebi les notificacions directament al seu dispositiu mòbil, és tracta d’informacions bàsiques sobre la 5a Marxa de la Boira. Podeu seguir el canal cercant boiraexperience a l’aplicació Telegram – https://t.me/boiraexperience

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info