Descobreix la 7a Marxa Heroica de Fulleda

 In Marxa Heroica

Fulleda, 02/02/2024

L’entorn natural de Fulleda es prepara per acollir la setena edició de la Marxa Heroica, una experiència única per als amants de la natura i els entusiastes dels reptes a peu.

Amb una data fixada per al 3 de març de 2024, l’esdeveniment oferirà tres recorreguts diferents, cadascun amb una temàtica distinctiva:

  1. Recorregut Curt (9 km) – Bany de Bosc: Un passeig tranquil per les zones més boscoses de Fulleda, proporcionant vistes espectaculars del paisatge local.
  2. Recorregut Mitjà (17 km) – Corrals de Fulleda: Dirigit als amants dels reptes, aquest recorregut exigent amb desnivells superiors a 500 metres positius acumulats permetrà als participants explorar alguns dels corrals distribuïts pel terme de Fulleda.
  3. Recorregut Llarg (26 km) – La Gran Aventura: Un desafiament que combina una caminada suau al voltant de Fulleda amb un recorregut més seriós, destacant-se per la seva distància i dificultat.

El cartell oficial presenta la imatge del corral de pastura “del Prim”. Els participants dels recorreguts de 17 i 26 km tindran l’oportunitat única de visitar-lo, que conserva voltes interiors antigues.

Les inscripcions ja estan obertes per als interessats a unir-se a aquesta aventura única a Fulleda. No perdeu l’oportunitat de formar part d’aquesta experiència memorable.

INSCRIPCIONS: https://iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1987

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info