6a Marxa de la Boira a Penelles

 In Marxa de la Boira

Penelles serà seu de la 6a Marxa de la Boira, que es farà el 12 de gener de 2020, amb la voluntat de donar a conèixer els seus paisatges i el valor afegit dels murals i l’art rural.

Penelles serà la primera població de la Noguera per on passarà la 6a edició de la Marxa de la Boira, el proper 12 de gener de 2020. Una iniciativa impulsada per Boira Experience, amb la col·laboració de l’Ajuntament Penelles i de la Diputació de Lleida. Un dels objectius és posar de relleu el potencial turístic del territori de la plana de Lleida i la boira com a element característic. Així ho han explicat aquest matí, a la presentació que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació de Lleida, l’alcalde Eloi Bergós i els organitzadors Irene Barón i Roger Tutusaus. La inscripció es tancarà quan s’arribi als 700 participants.

La Marxa de la Boira està inclosa dins del circuit de marxes saludables de Ponent marxa.cat, no és competitiva i inclou dos recorreguts circulars: un de curt de 13 quilòmetres, i un altre de llarg de 23 quilòmetres, per camins de terra i amb sortida i arribada a Penelles. L’hora de sortida serà a les 9 del matí pel recorregut llarg i a les 9.30 del matí per al recorregut curt. El lloc de sortida serà des del Passeig Josep Prenafeta, sota l’apadrinament dels gegants de la població. La participació és oberta tant a caminants com a atletes de totes les edats, prèvia inscripció a la pàgina web www.boiraexperience.cat. Totes dues marxes passaran per llocs recòndits dels termes de Penelles, Montgai i Bellmunt d’Urgell, grans exemples dels paisatges de regadiu de la Noguera, i també es podrà visitar unes trinxeres de la guerra civil i els grafitis d’art rural de la població. Els avituallaments seran amb productes de proximitat. A l’arribada hi haurà, com és habitual, una gran degustació de cassola de tros d’hivern o vegetariana. Com cada any, l’organització donarà un detall sostenible, emmarcat dins #projectereforestacióponent. Es tracta de pensar en el territori, el paisatge i la conscienciació en el medi ambient. A més, qui ho vulgui, podrà fer una aportació solidària voluntària per a aquesta proposta.

Com de costum, l’organització ha habilitat un canal de Telegram per a què tothom rebi les notificacions directament al seu dispositiu mòbil, és tracta d’informacions bàsiques sobre la 6a Marxa de la Boira. Podeu seguir el canal cercant boiraexperience a l’aplicació Telegram – https://t.me/boiraexperience

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info