Reglament

Aquest és el reglament que us comprometeu a complir i que accepteu

implícitament només pel fet d’assistir a la Lleida en marxa de AECC

CAMINADA EDICIÓ ESPECIAL “AECC EN MARXA” – LLEIDA

25/10/2020 AL 31/10/2020

REGLAMENT

 • Organització

L’Organització de AECC EN MARXA DE LLEIDA, a càrrec de AECC Lleida i Boira Experience, han pres la decisió de celebrar la edició 2020 d’una manera diferent a les anteriors. Tenint en compte la situació sanitària actual, no podem assumir la presència dels participants en un dia tal i com es feia fins ara. Per aquest motiu s’ha previst de fer-ho de forma virtual i controlada, i de la següent manera:

La caminada està prevista que es pugui fer entre els dies 25 i 31 d’octubre de 2020 sempre sota les limitacions horaries que estableixin les autoritats sanitàries per a la prevenció de la COVID-19. Donant-la per acabada el dia 31/10 a les 23.00 h.

Els participants tindran la possibilitat de fer les 6 rutes lliurement durant la setmana assenyalada.

La inscripció serà voluntària, donatiu mínim de 5 € i aquest anirà destinat íntegrament als serveis, activitats i prestacions de l’AECC DE LLEIDA. Tant a Pirineus com a la Plana de Lleida per tal de donar resposta als pacients i familiars oncològics d’una manera continuada.  

Les inscripcions es poden fer directament al link de la web AECC

Amb aquesta inscripció el participant accepta la declaració d’autoresponsabilitat conforme està lliure del COVID-19, i que durant els dies precedents tampoc ha tingut símptomes. També cada participant haurà d’assumir els danys que puguin causar a si mateixos o als altres.

Un cop feta la inscripció, l’organització penjarà a la web l’enllaç de l’app per poder descarregar les rutes al telèfon mòbil i poder imprimir el dorsal de participació.

S’han traçat 6 rutes per diferents barris de la ciutat de Lleida, escull el teu:

✔️Ciutat jardi-arboretum
✔️Balàfia
✔️La mitjana-grenyana
✔️Centre historic-Seu vella-Gardeny
✔️Cappont-bordeta

Totes les rutes tindran entre 6 i 11 km circulars i es podran fer qualsevol dia de la setmana designada.

A cada ruta hi haurà una pancarta en un punt estratègic, amb el codi QR per a poder descarregar les rutes lliurement, poder-se fer la foto de participació, entrar al sorteig de les “Fotos més originals” amb obsequis per part de AECC i col.laboradors i compartir a les xarxes socials. També s’ha previst que en aquestes pancartes, i tothom que ho desitgi pugui deixar una dedicatòria en suport als malalts de càncer.

En el moment de fer la marxa serà d’ús obligatori portar mascareta, respectar el distanciament social i la neteja de mans.

Volem donar-vos les gràcies per la vostra comprensió i esperem que el proper any puguem fer la marxa amb tota normalitat.

 • Recorregut

La caminada EDICIÓ ESPECIAL “AECC EN MARXA”, transcorre per l’interior dels carrers de la ciutat de Lleida, sense dificultat tècnica.

Els recorreguts  + info recorreguts cliqueu aquí

 • Avituallaments

Durant el recorregut de la caminada “AECC EN MARXA” i a causa de la COVID-19 no trobareu avituallaments, pel que s’aconsella dur de casa el líquid necessari per a hidratar-se. Es recomana que no es comparteixi cap aliment sòlid i líquid entre els participants.

 • Dorsals (s’hauran de portar impresos de casa i en lloc visible)

L’organització penjarà a la web de AECC el link amb els mapes de les rutes per descarregar i el dorsal per imprimir. Aquest certificarà que esteu inscrits a la caminada. Aquest s’haurà de portar imprès de casa i visible en tot moment durant la caminada.  

***Queden anul·lades les inscripcions presencials de l’AECC en Marxa Lleida als Centres Cívics de Lleida ciutat.

Us recordem que, fins al 31 d’octubre, teniu 2 vies més d’incscripció:

1.- C/Pallars, 25 de dilluns a divendres de 10 a 13h.

2.- Per la web de AECC : https://www.aecc.es/ca/la-carrera-mas-larga/lleida

 + INFORMACIÓ : 638 842 633 / 618 421 807

Està totalment prohibit participar a la caminada sense el dorsal, i en qualsevol cas no serà responsabilitat de l’organització tot aquell que la faci pel seu compte.

Serà obligatori portar sempre la mascareta, i durant la caminada si no es poden mantenir els 2 metres de distància amb els altres participants.

Cada participant en el moment de fer la seva inscripció declara i es responsabilitza que en els últims 15 dies no ha tingut cap simptomatologia compatible amb el COVID-19, ni haver donat positiu, ni haver conviscut amb persones que ho hagin estat. 

 • Una marxa eco-responsable

La caminada transita per zones d’interior de la ciutat de Lleida. 

 1. No està permès abandonar deixalles.
 2. S’ha de seguir el recorregut que indica cada ruta.
 3. L’organització farà servir sempre que sigui possible material reutilitzable o reciclable i procedirà a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de la caminada.
 4. Tots els participants poden fer les 6 rutes marcades lliurement
 5. La comunicació sobre paper estarà reduïda al mínim, privilegiant el suport electrònic.
 • Inscripcions

Inscripcions exclusivament per internet a través de la web de AECC

Obertura d’inscripcions el 20 d’octubre de 2020.

Tancarem inscripcions el dia 31 d´octubre a les 23.00h 

***Queden anul·lades les inscripcions presencials de l’AECC en Marxa Lleida als Centres Cívics de Lleida ciutat.

Us recordem que, fins al 31 d’octubre, teniu 2 vies més d’incscripció:

1.- C/Pallars, 25 de dilluns a divendres de 10 a 13h.

2.- Per la web de AECC : https://www.aecc.es/ca/la-carrera-mas-larga/lleida

 + INFORMACIÓ : 638 842 633 / 618 421 807

En cap cas l’organització retornarà el preu de la inscripció solidària una vegada ja s’ha fet el pagament a través de la web AECC. Aquesta anirà destinada íntegrament als serveis, activitats i prestacions de l’AECC DE LLEIDA. Tant a Pirineus com a la Plana de Lleida per tal de donar resposta als pacients i familiars oncològics d’una manera continuada. 

La inscripció inclou:

 1. Dret de participació a la caminada “EDICIÓ ESPECIAL AECC EN MARXA LLEIDA“.
 • Edat de participació

La caminada “EDICIÓ ESPECIAL AECC EN MARXA LLEIDA” està oberta a qualsevol edat, però amb un mínim de condició física.

 • Assegurança

Essent una caminada virtual amb condicions COVID-19 i amb motiu solidari no hi haurà assegurança inclossa. Cada participant assumirà els danys que es puguin causar a si mateix o a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte. 

 • Equip aconsellat
 1. Telèfon mòbil
 2. Pals de trekking
 3. Sistema d’hidratació (líquid i sòlid)
 4. Mascareta
 5. Gel hidroalcohòlic
 6. Roba per tapar-se
 • Drets d’imatge

Tot participant renuncia a utilitzar el dret de la seva imatge i autoritza l’organització i als seus patrocinadors a utilitzar i publicar lliurement tota fotografia o vídeo gravat en el context de la caminada

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0