Reglament

Aquest és el reglament que us comprometeu a complir i que accepteu

implícitament només pel fet d’assistir a la Lleida en marxa de AECC

1. La caminada tindrà lloc el dia 20/10/2019 i l’hora de sortida serà les 10:00h a la canalització del riu Segre a l’altura de la Passarel·la “Camps Elisis”.

 

2. El recorregut, de 10 Km aproximadament, s’efectuarà per trams urbans, majoritàriament pel camí de Grenyana fins a l’ermita de Grenyana on hi haurà un avituallament.

 

3. Inscripcions online obertes des del 23/09 fins a les 23.59h del dia 18/10

 

4. Inscripcions presencials obertes des del 14/10 fins a les 15h del 18/10 a les oficines de l’AECC a Lleida, al carrer Pallars 25 (horaris: de dilluns a divendres de 09.00 a 15.00h i també els dimarts i dijous de 16.00 a 19.00h)

Ambdós dies inclosos i amb places limitades a 2000 persones a 10€ la inscripció adults i 5€ infantils (2019-2011).  

El mateix dia de la caminada es permetrà la inscripció a 10€ fins a esgotament d’existències.

 

5. El lliurament de la bossa obsequi (samarreta) tan per les inscripcions efectuades online com presencialment, s’efectuarà el dissabte dia 19/10 a les oficines de AECC Lleida (C/Pallars 25, Lleida) a partir de les 11.00h fins a les 13.30h i de 16 a 20h i també el mateix dia la caminada al punt de sortida (a la canalització del riu Segre a l’altura de la Passarel·la “Camps Elisis”). Aconsellem venir amb temps per evitar cues. Les bosses obsequi i dorsals són personals i intransferibles.

5.1. Les talles de les samarretes estaran assegurades a les inscripcions realitzades fins el dia 17/10. Les inscripcions que es realitzin després d’aquesta data no podrem assegurar les talles.

5.2. Hi haurà inscripcions reduïdes pels nascuts entre els anys 2019 a 2011 a 5€ la inscripció. L’obsequi de la inscripció infantil serà també d’una samarreta.

 

6. No es permetrà realitzar la inscripció fora dels terminis marcats anteriorment.

 

7. L’organització declina tota responsabilitat pel que fa als perjudicis morals o materials que la participació de la prova pugui reportar.

 

8. L’organització no es fa responsable dels actes irresponsables que puguin cometre els participants,  tot i que vetllarà en tot moment i dins de les seves possibilitats pel comportament cívic i el desenvolupament normal de la caminada.

 

9. Tots els participants estaran coberts per una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil. Queden exclosos els casos d’un patiment latent, imprudència, no compliment de les lleis, etc… . També queden exclosos els casos produïts per desplaçament a/o des del lloc en què es desenvolupa la caminada. L’organització posarà els mitjans que té al seu abast per garantir la seguretat dels participants i aquests hauran de complir amb les normes de circulació vigents i obeir a qualsevol indicació que els puguin fer els agents de seguretat i qualsevol persona que formi part de l’organització.
L’AECC també ha subscrit una pòlissa d’assegurança d’accidents per a tots els participants inscrits.

 

10. Tan sols es permetrà seguir la marxa als vehicles assenyalats per l’organització.

 

11. L’Organització es reserva el dret de modificar l’itinerari, els horaris, la durada i qualsevol altre element necessari per garantir la seguretat o el bon desenvolupament de l’esdeveniment.

 

12. Igualment, es reserva el dret de limitar el nombre de participants, si al seu criteri ho fessin aconsellable, circumstàncies tals com la seguretat dels participants.

 

13. En cas d’inclemències meteorològiques que impedeixin realitzar l’activitat a peu, l’organització no retornarà els diners de la inscripció.

 

14. En cas de no poder assistir a la caminada, l’organització no retornarà els diners de la inscripció.

 

15. Totes les inscripcions participaran en un sorteig de regals que es farà el mateix dia de la caminada. La llista dels inscrits premiats s’exposarà de forma destacada per facilitar la retirada dels obsequis a la carpa de l’AECC el mateix dia 20 d’octubre de 2019.

 

16. No hi ha control d’arribada ni sortida, es tracta de caminar tots junts, de parlar, conèixer i gaudir de la vetllada.

 

17. La caminada és oberta a tothom sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat i destinada a promoure l’esport i una vida més saludable.

 

18. Els nens i nenes que venen a caminar ho han de fer al costat dels seus pares, no han de caminar sols ja que hem de recordar que la majoria de trams de la caminada estan oberts al tràfic.

 

18. Disposem d’opcions per a celíacs als nostres avituallaments. A part de notificar-ho al formulari d’inscripció, ens hauràs d’enviar un correu a boiraexperience@boiraexperience.cat especificant el teu nom i cognoms. Nosaltres ens n’assegurarem que hi hagi una alternativa per a tu a un dels avituallaments.

 

19. Hi haurà activitats per a tota la família després de la caminada a partir de les 11.30h al mateix lloc de sortida i arribada de la caminada (a la canalització del riu Segre a l’altura de la Passarel·la “Camps Elisis”)

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

No poden llegir? Canvia el text. captcha txt
0