Arriba la 1a Marxa i Cursa del Pou Bo de Torregrossa

 In Cursa del Pou Bo

PRESENTACIÓ DE LA 1a CURSA I MARXA DEL POU BO DE TORREGROSSA, PUNTUABLE PER A LA LLIGA PONENT

Torregrossa serà el proper 24 de març seu de la 1a Cursa i Marxa del Pou Bo. Una iniciativa de l’Associació del Pou Bo de Torregrossa, amb la col·laboració de Boira Experience i de l’Ajuntament de Torregrossa.

La sortida serà a les 10.00 hores del matí des de Lo Graner. Les inscripcions es tancaran en arribar als 250 participants a les curses i 150 participants per a la marxa. El seu objectiu és promoure la pràctica de l’esport, incentivar hàbits de vida saludables, conscienciar de la necessitat del respecte i cura del propi cos, afavorir el coneixement i respecte de l’entorn i destacar el valor dels espais que envolten les proximitats de la cursa.

La Cursa i Marxa del Pou Bo transcorre per pistes del Pla d’Urgell sense dificultat tècnica. Hi haurà tres recorreguts: dues en la modalitat de cursa de 5 i 10 kilòmetres puntuables per a la Lliga Ponent i una, en format de marxa de 7 kilòmetres. Les curses, amb un 80% sobre terra i un 20% sobre
asfalt, estan pensades per ser recorreguts ràpids, la llarga una mica exigent pel seu desnivell acumulat positiu de 82 metres i la curta més fàcil amb 20 metres de desnivell. El recorregut de la marxa, amb 30 metres de desnivell és apte per a totes les edats i condicions físiques.

A més dels diferents avituallaments, els participants rebran una motxilla amb obsequis solidaris; un buff de la marca BUFF, una xapa del Sr. Postu i altres obsequis. També podran gaudir d’assessorament de fisio a l’arribada, guarda-roba, dutxes i WC. A més de servei de bar, entrepà, parc infantil amb monitoratge i entraran en el sorteig d’obsequis diversos.

INSCRIPCIONS A https://boiraexperience.cat/cursapoubo/

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info