Avituallaments

La Marxa de la Boira forma part del Circuit de Marxes Saludables de Ponent

és per això que reduïm la presència de sucres als nostres avituallaments, també podreu trobar productes de proximitat, ecològics i més saludables!

El diumenge dia 13/01/2019 a la vostra arribada a Centre Cívic de la Granadella, busqueu el punt d’informació de l’organització, allà us faran el control d’inscripcions i us donaran una polsera que us identificarà com a que esteu inscrits a la marxa.

Durant el recorregut trobareu avituallaments líquids i sòlids (en diferent nombre i en funció del recorregut que heu escollit). L’organització també us pot llogar un got re-utilitzable a un preu de 1€, però en cap cas trobareu gots d’un sol ús als avituallaments. Pels atletes que facin la cursa corrent, l’organització habilitarà uns bidons (tipus ciclista) amb líquids. Per la resta de participants, l’organització recomana que cadascú es porti el got de casa.

Al formulari d’inscripció podreu seleccionar entre tastar la cassola vegetariana o la d’hivern.

Si aneu acompanyats d’algú sense inscripció, demaneu-li que no agafi el que altres han pagat.

Entenem i respectem la diversitat quant a l’alimentació, per això trobareu opcions sense càrnics ni làctics als diferents avituallaments.


AVITUALLAMENTS CIRCUIT CURT

  • Km 0. A partir de les 07:00h servei de bar (entrepans, cafè, tes, etc…) dins del mateix Centre Cívic de la Granadella i també fora a la plaça de la Vila al Bar Stop i al Bar Sport.
  • Km 5. Avituallament prop del punt Geodesic: pa xocolata i oli – fruita – fruits secs – sucs sense sucre – aigua – etc…
  • Km 9.2  Tast de cassola de tros vegetariana i d’hivern, dins del Centre Cívic.

En aquest mapa us mostrem amb un punt la localització de l’avituallament.

AVITUALLAMENTS CIRCUIT LLARG

  • Km 0. A partir de les 07:00h servei de bar (entrepans, cafè, tes, etc…) dins del mateix Centre Cívic de la Granadella i també fora a la plaça de la Vila al Bar Stop i al Bar Sport.
  • Km 4,6. Aigua
  • km 10. Aigua i poma
  • Km 14,7. Pa xocolata i oli – fruita – fruits secs – sucs sense sucre – aigua
  • Km 19,7. Aigua amb mel – aigua –  fruita – fruits secs.
  • Km 23,10. Tast de cassola de tros vegetariana i d’hivern.

En aquest mapa us mostrem amb punts la localització dels l’avituallaments.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

No es pot llegir? Canvieu el text. captcha txt
0