Avituallaments

La Marxa de la Boira forma part del Circuit de Marxes Saludables de Ponent

és per això que reduïm la presència de sucres als nostres avituallaments, també podreu trobar productes de proximitat, ecològics i més saludables!

El diumenge dia 14/01/2018 a la vostra arribada a l’Espai Mercat de Tàrrega, busqueu el punt d’informació de l’organització, allà us donaran una bossa que conté tots els avituallaments sòlids que necessitareu per la caminada. També us donaran una polsera que us identificarà com a que esteu inscrits a la marxa.

Durant el recorregut només trobareu avituallaments líquids (en diferent nombre i en funció del recorregut que heu escollit). L’avituallament sòlid el dureu a sobre dins d’una bossa que us proporcionarà la mateixa organització. Aquesta també us suggerirà el que podeu menjar a cada avituallament líquid amb un sistema de colors. L’organització també us pot llogar un got re-utilitzable a un preu de 1€, però en cap cas trobareu gots d’un sol ús als avituallaments. Pels atletes que facin la cursa corrent, l’organització habilitarà uns bidons (tipus ciclista) amb líquids. Per la resta de participants, l’organització recomana que cadascú es porti el got de casa.

Al formulari d’inscripció podreu seleccionar entre tastar la cassola vegetariana o la d’hivern.

Si aneu acompanyats d’algú sense inscripció, demaneu-li que no agafi el que altres han pagat.

Entenem i respectem la diversitat quant a l’alimentació, per això trobareu opcions sense càrnics ni làctics als diferents avituallaments.


AVITUALLAMENTS CIRCUIT CURT

  • Km 0. A partir de les 07:00h servei de bar (entrepans, coca de forner, cafè sostenible, tes, etc…) a càrrec de DAUS al mateix Espai Mercat de Tàrrega
  • Km 4.5. Avituallament a Mas Colom: pa xocolata i oli – fruita – fruits secs – sucs sense sucre – aigua – Aigua calenta per fer café, infusions o te.
  • Km 9.3  Tast de cassola de tros vegetariana i d’hivern, dins de l’Espai Mercat de Tàrrega.

El pa és del forn  / L’oli verge extra és de  / la llet és de  / Les infusions són del  / la fruita és de  i la

En aquest mapa us mostrem amb un punt la localització de l’avituallament.

 

AVITUALLAMENTS CIRCUIT LLARG

  • Km 0. partir de les 07:00h servei de bar (entrepans, coca de forner, cafè sostenible, tes, etc…) a càrrec de DAUS al mateix Espai Mercat de Tàrrega
  • Km 4,5. Aigua i poma
  • km 9,9. pa xocolata i oli – fruita – fruits secs – sucs sense sucre – aigua – Aigua calenta per fer café, infusions o te..
  • Km 17,2. Aigua amb mel – aigua –  fruita – fruits secs – sucs sense sucre.
  • Km 22. Tast de cassola de tros vegetariana i d’hivern, dins de l’Espai Mercat de Tàrrega.

El pa és del forn  / L’oli verge extra és de  / la llet és de  / Les infusions són del  / la fruita és de  i la

En aquest mapa us mostrem amb un punt la localització de l’avituallament.

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

No es pot llegir? Canvieu el text. captcha txt
0