Briefing 4a Marxa de la Boira

 In Marxa de la Boira, Uncategorized

Briefing 4a Marxa de la Boira (Tàrrega)

– SORTIDA – A LES 09.00H, NEUTRALITZADA FINS A L’ENTRADA DEL PARC DE SANT ELOI (KM. 0.8)

RECORREGUT – LA 4a MARXA DE LA BOIRA TRANSCORRE PER CARRERS DE TÀRREGA, PER PISTES DE TERRA I ASFALTADES OBERTES A LA CIRCULACIÓ. CAL QUE RESPECTEU LES NORMES I ELS SENYALS DE TRÀNSIT, AIXÍ COM LES DE L’ORGANITZACIÓ. CAL QUE PORTEU UNA PEÇA DE ROBA REFLECTANT. TENIU ELS NÚMEROS DE TELÈFON DE L’ORGANITZACIÓ A LES POLSERES I TAMBÉ A LA SENYALITZACIÓ DE LA MARXA. TANT AL RECORREGUT CURT, COM AL RECORREGUT LLARG, HI HA MEMBRES DE L’ORGANITZACIÓ OBRINT I TANCANT LA MARXA. ELS RECORREGUTS ESTAN MARCATS AMB ESTAQUES, PÒSTERS, GUIX I EN ZONES URBANES ESPRAI BLAU FLOURESCENT.

AVITUALLAMENTS – ELS PORTEU DINS A LA BOSSA QUE US HEM OBSEQUIAT. US RECOMANEM QUE US ELS MENGEU ON HI HA EMPLAÇATS ELS AVITUALLAMENTS LÍQUIDS AL KM 4.5 MAS DEL COLOM / 9.9 CLARAVALLS / 17.2 ALTET – DINS DE LA BOSSA TROBAREU UN LLISTAT ON S’ESPECIFICA EL QUE PODEU MENJAR A CADA AVITUALLAMENT. AQUEST LLISTAT HA ESTAT ELABORAT PER LA NUTRICIONISTA-DIETISTA NAILA MARTÍNEZ.

– A PARTIR DE LES 11:30 PODREU FER EL TAST DE CASSOLA DE TROS O CASSOLA VEGETARIANA, HEU D’ENTREGAR A  L’ORGANITZACIÓ EL TIQUET QUE US HAN DONAT AL PUNT D’INSCRIPCIÓ JUNTAMENT AMB LA POLSERA.

POLSERES – TENIU UNA POLSERA QUE HEU DE DUR AL CANELL O EN ALGUN ALTRE LLOC VISIBLE PER PODER ACCEDIR AL CONTINGUT DELS AVITUALLAMENTS.

– ELS INSCRITS AL RECORREGUT LLARG, A PARTIR DEL KM 19.1 HAN DE SEGUIR LA SENYALITZACIÓ DEL RECORREGUT CURT FINS A L’ARRIBADA.

GOTS – ALS AVITUALLAMENTS NO HI TROBAREU GOTS, PODEU UTILITZAR ELS VOSTRES O EN PODEU LLOGAR DE RETORNABLES PER 1€ AL MATEIX LLOC ON ES TROBA EL CONTROL D’INSCRIPCIONS A L’ESPAI MERCAT DE TÀRREGA.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info