CAÇADORS CAÇATS

 In Uncategorized

 

Aquesta és una història real, surrealista, que ens va passar a Boira Experience, mentre fèiem un reportatge, unes setmanes abans del confinament.

Va succeir un dissabte pels camins del terme de Fulleda. Nosaltres estàvem amb el nostre LADA amunt i avall pels camins, fent vídeos, fotos i descobertes fascinants. Quan, esperant d’immortalitzar la bellesa de la posta de sol, i un cop captada, ens predisposem a marxar cap a casa. Sent fosc, anem baixant pels senders, cataclic-catacloc amb el cotxe. De sobte, ens apareixen unes ombres al mig del camí, i ens fan aturar. Ui, quina por!! El primer que vam observar va ser dos homes, un de molt alt i prim, l’altre molt robust i baixet i una petita silueta al costat, que era el seu gos la “Madonna”. Portaven escopetes a les mans, vam dir: “són caçadors”. Estaven molt nerviosos, cansats, esbufegant i amb les cares vermelles.

Parem. La veritat és que no ens van fer molta gràcia. El Roger no va parar el motor, per si havíem de sortir corrents. Quin ensurt! Baixem la finestra, i aquestes persones comencen a parlar en italià. Uff! Més o menys ens acabem entenent. Resulta que van anar a caçar a les 15.00 h i a les 19.30 h deambulaven pels camins. S’havien desorientat. No trobaven la seva “maquina” (cotxe). Ens predisposem a ajudar-los. Els pugem al cotxe, amb la condició que portin les armes descarregades. Ja veus. Pugen al seient del darrere del LADA. El més alt li toquen els genolls a la cara, l’altre va entrar malament i no hi cabia. La “Madonna” va al maleter destapat, la pobra és tan bona i està tan cansada que l’hem d’ajudar a pujar. Dins el cotxe ens presentem. Es diuen Mario i Giuseppe. Ens determinem a buscar el seu cotxe, no paren de dir “la maquina, la maquina…”. Està molt fosc, no tenen ni idea d’on han deixat el cotxe. Baixem a la carretera de Vinaixa per a què s’orientin. Ells van parlant en italià, l’un diu que si és aquest camí, l’altre que no, en fi. Al final veuen una masia i els hi sona. Entrem pel camí a mà dreta i, de repent, veiem el cotxe (“la maquina”). Fan un crit d’alegria: “siamo salvati”. Aquell dia, per aquests caçadors, podria haver sigut un mal dia, però va tenir un bon final. Es tracta d’una nova aventura que ens ha aportat unes noves coneixences.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info