Cursa i Marxa del Pou Bo, els recorreguts

 In Cursa del Pou Bo

24/03/2019 – CURSA I MARXA DEL POU BO – TORREGROSSA – EL PLA D’URGELL

Tot és pla fins que hi ha una pujada.

Si d’alguna cosa es caracteritza el Pla d’Urgell és això, de que és completament pla, i així és com són els recorreguts de la marxa (7 km) i la cursa (5 km). Un terreny sense sorpreses que segueix en bona part el canal auxiliar d’Urgell i que és perfecte per anar a marcar temps en el cas de la cursa o estirar una mica les cames en al cas de la marxa.

Per d’altra banda hi ha la cursa de 10 k, aquesta juga una lliga diferent, pel seu quilometratge i també pel seu desnivell. Qui faci aquest recorregut, hi ha un tram d’aproximadament 1 km de pujada, val a dir que igual per a tots els participants que hagin escollit aquest recorregut. Aquesta pujada els porta fins al capdamunt de la Serra de Sidamon, on a part de trobar-hi l’avituallament, els corredors també podran gaudir d’unes vistes panoràmiques del Pla d’Urgell, Segrià i La Noguera espectaculars, en un dia clar s’hi pot divisar la Seu Vella de Lleida, els Montsecs, algunes muntanyes del Pirineu i també tots els pobles pròxims al turó.

Podeu consultar més detalladament tota la informació sobre els recorreguts de la Marxa i Cursa del Pou Bo en aquest enllaç – RECORREGUTS

I podeu realitzar la vostra inscripció fent clic en aquest enllaç – INSCRIPCIONS

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info