Recorreguts

La 2a Marxa Heroica té tres opcions de recorregut,

un de curt de 10 km, un de mitjà de 16.5 km i un de llarg de 31 km.

El recorregut curt de 10 km és apte per a totes les edats i formes físiques. El recorregut mitja de 16.5 km transcorre paral·lel al circuit llarg, es requereix un estat físic mitjà per completar-lo. El recorregut llarg de 31 km i prop de 1.000 m de desnivell positiu acumulat requereix una forma física més elevada i no es apte per a tots els públics. En cas de dubte, recomanem primer caminar o córrer el recorregut curt o mitjà i si el completeu satisfactòriament, podreu provar el recorregut llarg en pròximes edicions.


 

RECORREGUT CURT · 10 km · Sortida a les 09.00h

1 avituallament (km 7.4) més entrepà a l’arribada.

El recorregut curt comença a la Sala de Fulleda – continua amb els altres dos recorreguts cap a la font Vella, Fondo de los Diumenges, Fondo de les Auberedes, lo Pou del Ferreret, a partir d’aquest punt només els inscrits al recorregut curt continuaran cap al Fondo de Matallonga, Camí de Matallongues, Corral del Queralt, Aljub del Matallonga, la Costa de Fontanals. Tot just després d’aquesta costa trobaran l’avituallament líquid on també es podran menjar l’avituallament sòlid que porten a sobre. Després de l’avituallament, continuaran cap a la Costa de la Cirera, la Font d’en Jover i entraran a Fulleda pel Carrer de Montblanc i l’Avinguda d’Agustina Saragossa fins a la Sala de Fulleda on els esperarà un entrepà de llonganissa o formatge. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit.

  • Distància total: 10 km
  • Desnivell positiu acumulat: 351 m

Vista global del circuit curt:

Gràfic del desnivell:


RECORREGUT MITJÀ · 16.5 km · Sortida a les 08.30h

2 avituallaments (km 5.3 i km 11) més entrepà a la Sala de Fulleda

El recorregut mitjà comença a la Sala de Fulleda – continua amb els altres dos recorreguts cap a la font Vella, el Fondo de los Diumenges, Fondo de les Auberedes, lo Pou del Ferreret, puja per un sender cap a la Serra de les Auberedes on comparteix avituallament amb els altres recorreguts al quilòmetre 5.3.  Continua cap al Cap de la Serra i agafa el camí de Tarrés a Senant passant pel Parc eòlic de la Serra de Vilobí. Passeu pel mirador de la Conca de Barberà, Creua la carretera LV-2012 i al quilòmetre 11 troba l’altre avituallament líquid. Feu un tram de la ruta dels forns de calç de Tarrés i seguiu pel camí de les Serres cap als Plans de l’Arborç, camí de Montblanc, la LV – 2012 i l’Avinguda d’Agustina Saragossa fins a la Sala on us esperarà un entrepà de llonganissa o formatge. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit.

  • Distància total: 16.50 km
  • Desnivell positiu acumulat: 389 m

Vista global del circuit mitjà:

Gràfic del desnivell:


CIRCUIT LLARG · 31 km · Sortida a les 08.30h

4 avituallaments (km 5.3, km 13.2, km 21 i km 26.7) més entrepà a la Sala de Fulleda

El recorregut llarg comença a la Sala de Fulleda – continua amb els altres dos recorreguts cap a la font Vella, el fondo de los Diumenges, Fondo de les Auberedes, lo Pou del Ferreret, puja per un sender cap a la Serra de les Auberedes on comparteix avituallament amb els altres recorreguts al quilòmetre 5.3. Continua cap a la Costa de Fontanals, Fondo de Matallongues, Fondo de Rocabisbal, Racó del Magí, Camí de Tarrés a Senan, Parc eòlic de la Serra de Vilobí, Mirador de la Conca de Barberà,  Creua la carretera LV-2012 i al quilòmetre 13.2 troba l’altre avituallament líquid. Feu un tram de la ruta dels forns de calç de Tarrés i seguiu pel camí de les Serres, pedrera del Palau, serra del Penjat, Font d’en Salat, tall horari a les 11.30h, Fondo de la Planota, Fondo dels Masos,  Vall dels Cortals, Cisterna de la Gineru del Xifrenet, Avituallament km 21, Camí dels Putjos, les Navarres, los Putjos, camí de les Carreteres,  Mirador de les Garrigues, Corral de l’Ametller, Font de la Marieta, Camí de la Font de la Marieta, Avituallament km. 26.7, Font de les Ventoses, l’Argelagar, el Mirador dels Pirineus, Avinguda d’Agustina Saragossa fins a la Sala on us esperarà un entrepà de llonganissa o formatge. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit.

  • Distància total: 31 km
  • Desnivell positiu acumulat: 934 m

Vista global del circuit llarg:

Gràfic del desnivell:

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

No es pot llegir? Canvieu el text. captcha txt
0