Reglament

Aquest és el reglament que us comprometeu a complir i que accepteu

implícitament només pel fet d’assistir a la 2a Marxa Heroica:

MARXA HEROICA DE FULLEDA

04 / 03 / 2017

REGLAMENT

 1. Organització

L’Ajuntament de Fulleda amb la col·laboració de Boira Experience, organitzen la 2a Marxa Heroica, que tindrà lloc el proper dia 04 de març de 2018, amb sortida prevista a les 08.30h del matí a Fulleda (Les Garrigues, Lleida), 09.00h si teniu previst fer el recorregut curt.

 

 1. Recorregut

La Marxa Heroica transcorre per pistes de muntanya sense dificultat tècnica i senderons, dels quals una petita part són terreny de difícil progressió.

El recorregut llarg de la marxa té 31 km, amb 934 m de desnivell positiu acumulat amb sortida i arribada a la Sala de Fulleda (sala polivalent de la població).

El recorregut llarg es divideix en 2 recorreguts més, formant així un total de 3 recorreguts de 30.5, 25 i 16 km. Els atletes podran escollir el recorregut a l’hora de fer les inscripcions però també hi hauran punts horaris de tall durant el recorregut. + info recorreguts cliqueu aquí

 1. Horaris de tall

Pels qui facin la ruta llarga, hi ha un tall horari al km. 14,5 a les 11.30 h. Un cop superada aquesta franja horaria, tots els atletes hauran de seguir el circuit mitjà fins a Fulleda, independentment de quin recorregut hagin escollit. Aquests horaris podran ser modificats en tot moment per l’organització. Els atletes que vulguin seguir el recorregut, encara que hagin sobrepassat els horaris de tall, ho faran fora de la marxa i sota la seva pròpia responsabilitat.

 1. Avituallaments

Durant el recorregut de la Marxa Heroica trobarem un tipus d’avituallament:

 • No trobareu vasos d’un sol ús als avituallaments. (L’organització habilitarà un servei de lloguer de vasos retornables al preu d’1€)
 • Líquids (exclusivament begudes i en alguns, fruita fresca tallada).
 • Els avituallaments sòlids els dureu a sobre en una bossa que us obsequiarà l’organització. (Els atletes que facin la marxa corrent es trobaran l’avituallament sòlid al mateix lloc que l’avituallament líquid)

Hi haurà un avituallament sòlid a l’arribada de la marxa, a escollir entre entrepà de llonganissa i formatge.

 1. Polseres

L’organització no repartirà dorsals als atletes, però cada participant s’haurà de posar la polsera que li farà entrega l’organització al punt de control d’inscripcions de la marxa.

Està totalment prohibit participar a la marxa sense la polsera, i en qualsevol cas no serà responsabilitat de l’organització tot aquell que la faci pel seu compte.

 1. Una marxa eco-responsable

La prova transita per zones d’alt interès ecològic l’organització preveu en el reglament els següents punts:

 • No està permès abandonar deixalles a la natura.
 • S’ha de seguir estrictament el recorregut marcat sense utilitzar dreceres.
 • L’organització farà servir sempre que sigui possible material reutilitzable o reciclable i procedirà a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de la prova.
 • La neteja del recorregut es realitzarà immediatament després de l’últim atleta.
 • La comunicació sobre paper estarà reduïda al mínim, privilegiant el suport electrònic.
 1. Inscripcions

Inscripcions exclusivament per internet a través del portal Iter 5

Obertura d’inscripcions el 27 de gener del 2018.

L’import d’inscripció de la Marxa Heroica és de:

 • 10 € fins el 25 de febrer.
 • 15 € del 26 de febrer al 01 de març.

Tancarem inscripcions el dia 01 de març o a l’arribar als 400 inscrits.

Des del moment de formalitzar la inscripció i fins 15 dies abans de l’inici de la marxa, és podrà demanar la devolució de l’import de la inscripció. Però amb una penalització de 5€ per despeses de gestió i logística de l’organització.

La inscripció inclou:

 • Dret de participació a la Marxa Heroica.
 • Sorteig de productes de proximitat exclusiu pels participants
 • Avituallaments líquids i sòlids lleugers durant la prova
 • Avituallament de meta
 • Vestuaris
 • Assegurança d’accidents
 1. Condicions de participació

El recorregut llarg de la Marxa Heroica és exigent físicament, pel que és necessari que els participants estiguin en bona forma física per afrontar-la. En formalitzar la inscripció, els participants eximeixen a l’organització de la responsabilitat en cas d’accident o danys corporals soferts durant l’esdeveniment o després del mateix.

 1. Edat de participació

La Marxa Heroica està oberta a qualsevol edat, però amb un mínim de condició física.

 1. Assegurança

L’organització assegurarà a tots els participants de la marxa.

 1. Equip aconsellat

Si les condicions climatològiques ho requereixen, l’organització podria demanar un material obligatori a tots els atletes que participin a la prova sense el qual s’impediria la participació.

A més hi ha un material aconsellat que inclou:

 • Telèfon mòbil
 • Pals de trekking
 • Sistema d’hidratació de 0,5 l. mínim.
 • L’organització us farà entrega d’una bossa/motxilla que contindrà els avituallaments sòlids, però també us recomana portar la motxilla que utilitzeu normalment per anar a caminar.
 1. Assistència

Està prohibit fer-se acompanyar o avituallar per una persona no inscrita a la marxa.

 1. Abandonament voluntari

Excepte en cas de ferida, només és possible l’abandó en un avituallament.

 1. Meteorologia

En cas de condicions meteorològiques adverses, l’organització es reserva el dret de modificar el recorregut, els horaris de tall, l’hora de sortida de la marxa, fins i tot anul·lar-la. En cas que s’hagués d’anular la marxa els organitzadors no retornaran els diners, es buscarà una data alternativa.

 1. Drets d’imatge

Tot participant renuncia a utilitzar el dret de la seva imatge i autoritza l’organització i als seus patrocinadors a utilitzar i publicar lliurement tota fotografia o vídeo gravat en el context de la marxa.

 

 1. Dades personals

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de BOIRA EXPERIENCE SCP. Aquest fitxer podrà ser tramés a l’Ajuntament de Fulleda o a tercers patrocinadors de la marxa per ser utilitzats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a boiraexperience@boiraexperience.cat amb el motiu BAIXA.


En compliment d’allò que disposa l’Art 5 de la LLei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades per vostè facilitats seran incloses en un fitxer titularitat de La Boira Experience, fitxer CAMINADES , la finalitat del qual és comunicar-vos de qualsevol esdeveniment que organitzem. Així mateix, el/ la volem informar que les seves dades no seran cedits o comunicats a tercers, excepte en els supòsits previstos, segons Llei.

Conforme al disposat en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, vostè pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició, enviant un mail amb l’escanner del seu DNI a boiraexperience@boiraexperience.cat indicant LOPD en l’assumpte.
Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

No es pot llegir? Canvieu el text. captcha txt
0