Avituallaments

La Cursa i Marxa de la 1a Premsada és organitzada per l’Ajuntament de la Granadella, la Cooperativa de la Granadella amb el suport de Boira Experience

Als nostres avituallaments trobareu productes de proximitat, ecològics i saludables

El diumenge dia 03/11/2019 a la vostra arribada a la plaça del Carrer Sunyer de la Granadella, al darrera de l’edifici de la Cooperativa, busqueu les taules de control d’inscripcions, allà us donaran els dorsals distribuïts per ordre d’abecedari i segons si esteu apuntats al recorregut llarg o curt. En cas que feu la marxa, us donaran una polsera que us identificarà com a que esteu inscrits a la marxa i un xip.

Durant el recorregut de la cursa de 10k només trobareu un avituallament líquid al quilòmetre 5. A la cursa de 5k no trobareu cap avituallament intermig, només al final de la cursa quan arribeu a l’arribada. Pel que fa a la marxa de 8k trobareu un avituallament sòlid i líquid al quilòmetre 5. En el cas de la marxa, l’organització també us pot llogar un got re-utilitzable a un preu de 1€, però en cap cas trobareu gots d’un sol ús als avituallaments. Pels atletes que facin les curses corrent, l’organització habilitarà uns bidons (tipus ciclista) amb líquids i també hi haurà vasos de paper. En cap cas l’organització posarà a disposició dels atletes vasos de plàstic d’un sol ús o ampolles de plàstic. Per la resta de participants, l’organització recomana que cadascú es porti el got de casa.

Al formulari d’inscripció podreu seleccionar entre l’entrepà de llonganissa o el de formatge.

Si aneu acompanyats d’algú sense inscripció, demaneu-li que no agafi el que altres han pagat.

 


AVITUALLAMENT CURSA – 10 KM

  • Km 5. Avituallament líquid.
  • Km 10  Entrepà de llonganissa o formatge.

En aquest mapa us mostrem amb un punt la localització de l’avituallament.

 


AVITUALLAMENT MARXA 8KM

  • Km 4. Fruits secs – aigua
  • Km 8  Entrepà de llonganissa o formatge.

En aquest mapa us mostrem amb un punt la localització de l’avituallament mitjà.


 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info