Recorreguts

La Cursa de la 1a Premsada té tres opcions de recorregut,

dos curses de 5 i 10 km i una marxa de 8 km.

La cursa de 5 km és apta per a tothom que l’hi agradi còrrer però troba que 10 km són massa. La cursa de 10 km és apta per tothom que estigui entrenat i vulgui posar-se a prova, a més, aquest recorregut té una mica de desnivell, perfecte per provar el vostre estat físic en pendents. El recorregut de 8 km és en format marxa, és pot fer tan corrent com caminant, però ni el temps ni la velocitat ni la constància importen.


 

CURSA · 5 km · Sortida a les 10.05h

1 avituallament a l’arribada. Líquids i entrepà.

El recorregut de la cursa de 5 quilòmetres comença al darrera de la Cooperativa de la Granadella, a la Plaça de Joan Perucho, segueix pel Carrer de Sunyer, tira cap a l’esquerra, Carrer de la Vall d’en Rohe i segueix fins trobar la carretera, la creua i segueix pel camí de les Boveroles, camí dels Tagornars i trenca per un sender que portarà els participants al capdamunt de la Serra dels Jesusets tot seguint el camí del Coll de Bovera fins arribar al carrer del Pou de la Cometa fins a la Plaça de la Vila on seguirant pel carrer de Sunyer i fins la Plaça de Joan de Perucho on acabarà la cursa. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit. L’organització utilitzarà estaques, guix i esprai de color blau per marcar aquest recorregut, en cap cas s’utilitzaran cintes de plàstic d’un sol ús. 

  • Distància total: 5,219 km
  • Desnivell positiu acumulat: 105 m

Vista global del recorregut de 5 km:

Gràfic del desnivell:


CURSA · 10 km · Sortida a les 10.00h

1 avituallament líquid (km 5) . Entrepà i líquids a l’arribada.

El recorregut de la cursa de 10 quilòmetres comença al darrera de la Cooperativa de la Granadella, a la Plaça de Joan Perucho, segueix pel Carrer de les Escoles i cap al Castell de la Granadella, gira a la dreta cap al carrer camí de Lleida, carrer de la Vall de Boters, Trav. Vall de Boters, creua la C-233 i tira recte per agafar el camí que creua la Vall Major, tot seguit gira a la dreta cap al Parc eòlic de Sant Antoni, segueix pel Camí de les Fonts dels Caus, passa pel costat de la Gravera del Botiguer, gira cap a la dreta cap a la Font de l’Hereu, creua la C-242 pel Camí de les Eroles fins agafar el Camí de la Cova del Moro cap a la dreta pel Camí dels Aubarzers, creua la carretera C-233 a l’altura del Coll de Bovera, passa pel davant del Mirador de les Terres de l’Ebre i cap a la dreta cap a la Plaça de la Vila, carrer de Sunyer fins arribar a la Plaça de Joan Perucho on els esperarà un entrepà de llonganissa o formatge. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit. L’organització utilitzarà estaques, guix i esprai de color blau per marcar aquest recorregut, en cap cas s’utilitzaran cintes de plàstic d’un sol ús. 

  • Distància total: 10,33 km
  • Desnivell positiu acumulat: 164 m

Vista global del recorregut de 10k:

Gràfic del desnivell:


MARXA POPULAR · 8 km · Sortida a les 10.10h

1 avituallaments (km 4) líquid. Entrepà i líquids a l’arribada.

El recorregut de la cursa de 8 quilòmetres comença al darrera de la Cooperativa de la Granadella, a la Plaça de Joan Perucho, segueix pel Carrer de les Escoles i cap al Castell de la Granadella, gira a la dreta cap al carrer camí de Lleida, carrer de la Vall de Boters, Trav. Vall de Boters, creua la C-233 i gira a l’esquerra a agafar el camí que creua la Vall Majoro pels horts de la localitat. A l’altura del Parc eòlic de Sant Antoni, agafa el Camí de les Fonts dels Caus, gira a la dreta i creua les Fonts per darrera de la Font de l’Hereu, creua la C-242 cap al camí dels Aubarzers, creua la C-233 cap al Mirador de les Terres de l’Ebre i cap a la dreta cap a la Plaça de la Vila, carrer de Sunyer fins arribar a la Plaça de Joan Perucho on els esperarà un entrepà de llonganissa o formatge. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit. L’organització utilitzarà estaques, guix i esprai de color blau per marcar aquest recorregut, en cap cas s’utilitzaran cintes de plàstic d’un sol ús. 

  • Distància total: 8,048 km
  • Desnivell positiu acumulat: 110 m

Vista global del recorregut de la marxa:

Gràfic del desnivell:

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info