Descobreix els secrets rurals de Fulleda a la Marxa Heroica el 03/03/2024

 In Marxa Heroica
Vine i uneix-te a nosaltres a Fulleda en una jornada emocionant mentre exploraràs els encantadors corrals i cabanes de bestiar en els nostres recorreguts de 17 i 26 quilòmetres. En aquesta ocasió, estem posant especial èmfasi en els corrals que són el testimoni vivent de la rica història ramadera del municipi de Fulleda.
Els nostres recorreguts et portaran a prop o directament pels voltants de 5 autèntics corrals, cadascun amb la seva pròpia història per compartir:
  • Corral del Queralt
  • Corral del Racó de les Argleagues Marines
  • Corral del Po
  • Corral del Prim
A més, gaudiràs de la proximitat de 2 cabanes que, en temps passats, segurament acolliren diversos animals, cada una amb la seva pròpia atmosfera i encant:
  • Cabana de cal Pubill
  • Cabana de Cal Palauet de la Granada
Aquests edificis, dispersos pel nostre petit municipi, són testimonis vívids de la notable importància que la ramaderia ha tingut al llarg del temps a Fulleda. Estem emocionats d’oferir-vos l’oportunitat de descobrir aquest patrimoni rural tan especial.
Per garantir que no et perdis cap d’aquests punts d’interès, localitzarem aquests edificis com a waypoints als nostres recorreguts. Això significa que, si portes el teu dispositiu GPS o segueixes la ruta a través de l’app de Wikiloc al teu telèfon mòbil, rebràs una notificació quan et trobis a prop o passis per aquests llocs històrics.
No deixis passar aquesta oportunitat única per connectar amb el passat enriquidor de Fulleda. Uneix-te a nosaltres a la Marxa Heroica i endinsa’t en aquest viatge fascinant a través de la nostra història ramadera! 🐑🌾
Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info