El compromís de sostenibilitat de la 5a Marxa de la Boira

 In Marxa de la Boira

Com alguns de vosaltres ja sabreu, des de l’any 2017 que la Marxa de Boira forma part del circuit de marxes saludables Marxa.cat Us recomanem visitar a la seva web i també al seu canal de Telegram: t.me/marxacat per estar al corrent de les noticies sobre totes les marxes que engloben aquest circuit.

Formar part d’aquest circuit, entre d’altres coses, representa per nosaltres pensar en sostenibilitat; no veureu ni plats, ni vasos, ni forquilles de plàstic d’un sol ús, tot el que utilitzem per aquestes finalitats o és reutilitzable o està fet amb materials compostables.

L’aigua l’anem a buscar directament a la mateixa font de les aigues de Rocallaura per evitar així la compra d’aigua envasada en garrafes d’un sol ús. En el cas dels vasos, recomanem que cadascú és porti el seu de casa, però en cas que no en porteu, no patiu! Que en podreu llogar un de retornable abans de la sortida al mateix espai on es durà a terme el control d’inscripcions. En cap cas en trobareu dels d’usar i tirar als avituallaments. I si sou dels que us agrada anar sense got, no patiu, veureu que als avituallaments hi ha uns bidons tipus ciclista que us permetran beure a “galet”.

Pel que fa a la senyalització del recorregut, intentem evitar al màxim les “cintes” de plàstic i marquem el terra amb guix i estaques. En cas que haguem d’utilitzar esprai, normalment damunt del paviment dins dels nuclis urbans, utilitzem un esprai blau flourescent que el fabricant certifica que marxa per complet en un màxim de 15 dies, en menor temps si hi ha volum de trànsit rodat.

Creiem fermament que el futur/present de les marxes ha de ser així i el de les curses també! Perquè hem de respectar l’entorn, sense aquest, no podríem sortir a practicar les aficions que més ens agraden. Ah! I aquest any si vens a la marxa marxaràs amb un planter d’alzina, perquè saps que una de les coses que s’ha de fer aquesta vida és plantar un arbre?

INSCRVIU-VOS-HI AQUÍ

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info