El marcatge efímer de la 4a Marxa de la Boira

 In Marxa de la Boira, Uncategorized

El fet d’organitzar una marxa itinerant (cada any en una localització diferent) és per nosaltres un gran repte. No tan sols hem de treballar des de zero la relació que establim amb els diferents contactes, sinó que a més ens trobem una oleografia i unes limitacions diferents a cada població.

Hem de dir, però, que aquest any a Tàrrega hem estat de sort. Hem trobat un equip de persones actives a l’Ajuntament, amb moltes idees i amb moltes ganes d’ensenyar i valorar el que ells tenen (i tenim tots) com a pobladors de les terres de Ponent. Cosa que ha facilitat molt la nostra feina.

També hem tingut molta sort amb l’oleografia de la Marxa, el paisatge del recorregut és fins al moment un dels més bonics on mai hem treballat, amb vistes i vegetació típicament urgellencs, amb més relleu del que estem acostumats a Boira Experience i en un 98% sobre camí no asfaltat. També hem tingut sort amb el tema de les carreteres, només n’hem de creuar una, pel que demanem precaució!

Creiem que el marcatge de qualsevol esdeveniment lúdic-esportiu s’ha de fer amb consciència i sobretot quan hi ha paisatges com el de la 4a Marxa de la Boira, on s’ha d’evitar al màxim l’ús de material que perduri massa dies a l’entorn, encara que sigui dins de les zones urbanes. És per això que en un 80% del recorregut utilitzarem estaques i guix per guiar als esportistes al llarg del recorregut, un 5% estarà cobert per voluntaris i el 15% sobrant (majoritàriament zones urbanes) utilitzarem un esprai efímer, de color blau fluorescent, que segons el mateix fabricant, tarda d’entre 5 a 15 dies a desaparèixer o abans si la zona on s’ha aplicat és concorreguda.

Us esperem el proper dia 14/01/2018 a Tàrrega! INSCRIPCIONS AQUÍ

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info