Els recorreguts de la 5a Marxa de la Boira

 In Marxa de la Boira

Com molts ja sabeu, a la Marxa de la Boira hi trobareu dos recorreguts, un de llarg de 24 km i un altre de més curt de 10 km. Com també sabeu, la de la Boira, és una una marxa itinerant pel que cada any busquem les millors opcions i alternatives per oferir-vos en el terreny que envolta la població amfitriona.

Aquest any hem tingut la sort de comptar amb la col·laboració del Club Excursionista Garrigues Altes de la Granadella, de la mà del seu President, l’Andreu Escolà, un local, fet un jabalí de la bici, un fantàstic guia i millor persona!

Gràcies a l’Andreu i els seus consells, hem millorat molt el traçat del recorregut llarg. Hem de dir que serà més  exigent que en altres edicions, però s’ho voldrà molt la pena! Inscriviu-vos-hi ara

Podeu consultar les característiques dels recorreguts -> https://boiraexperience.cat/recorreguts/ S’ha de tenir en compte que aquest any hi haurà dos horaris de sortida -> 9.00h el recorregut llarg i -> 9.30h el recorregut curt, consulteu els horaris de la marxa aquí. Els dos recorreguts estaran marcats amb estaques i guix en els camins de terra. En els trams asfaltats, amb un esprai ecològic que la pintura se’n va al cap de 74 hores de color blau fluorescent.

Així com el recorregut llarg és de fabricació pròpia, dissenyat per nosaltres des de 0 i amb l’ajuda del Club Excursionista de les Garrigues Altes, el recorregut curt està inclòs dins de la web de Natura Local i us podeu descarregar la seva aplicació fent clic al següent enllaç: https://play.google.com/store/apps/details?id=rceinnovation.android.naturalocal&hl=ca

Segons ens diuen des de l’Ajuntament de la Granadella, si us descarregueu l’aplicació i seleccioneu la Ruta dels Miradors de l’Ebre, la podreu seguir des dels vostres dispositius mòbils!

Us deixem amb una de les tantes panoràmiques que us anireu trobant a la 5a Marxa de la Boira.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info