Els recorreguts de la Marxa Heroica

 In Marxa Heroica, Uncategorized

La Marxa Heroica és un recorregut circular de 31 quilòmetres i un bon grapat de metres acumulats de desnivell positiu, per alguna cosa s’ha de dir Heroica, no? Aquest any, com a novetat, la farem a l’inversa de l’any passat 😉

Però som conscients que tants quilometres i tants metres no són del gust de tothom i és per això que hem habilitat dos recorreguts més de diferent quilometratge i desnivell. Així doncs ens surten tres recorreguts de 31, 16.5 i 10 km. Si esteu acostumats a caminar a còrrer, us recomanem venir a fer el recorregut llarg, gaudireu molt! El recorregut és preciós, a més, aquest any hem afegit més senders i zones boscoses, pel que estem segurs que tindreu una experiència garriguenca 100% autèntica.

Pels que penseu que 31 km és massa, tenim dos recorreguts més de 10 i 16.5 km amb un desnivell acumulat positiu que no supera els 389 metres. Aquestes dues opcions estan més a l’avast de tothom i no us defraudaran, paisatge garriguenc, contacte amb la naturalesa al 100%, no us ho perdeu!

Consulteu aquí els recorreguts -> https://boiraexperience.cat/marxaheroica/recorregutsmh/

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info