Els senders de la 6a Marxa de la Boira a Penelles – recorregut curt i llarg

 In Marxa de la Boira

Al recorregut curt de la 6a Marxa de la Boira de Penelles hem inclòs un parell de senders que creiem que mereixen una noticia a la nostra web!

És el primer any que inclourem senders al recorregut curt de la Marxa, són senders fàcils de fer caminant, però que poden suposar una progressió més difícil si teniu previst fer aquest recorregut amb algun carret per nens o similar.

El primer sender que trobareu serà el de les trinxeres de Bellmunt d’Urgell, l’hem batejat com el sender de les trinxeres, el trobareu just després del vostre primer avituallament (recorregut curt) i abans d’entrar a les trinxeres. Aquest sender té una llargada de 600 metres i hem fet un vídeo del que hi trobareu que podeu visualitzar aquí -> VÍDEO

El segon sender que trobareu serà el de Bellmunt d’Urgell, aquest l’hem batejat com el sender de les oliveres, perquè ja veureu que n’hi ha moltes. Aquest sender el trobareu tot just després de fer el descens de Bellmunt d’Urgell, és un sender també fàcil de fer a peu però que pot oferir complicacions en la vostra progressió si teniu previst fer el recorregut amb carrets per nens. Aquest sender té prop d’un quilòmetre de distància.

En el cas que tingueu previsió de fer el recorregut curt o llarg amb carret, us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres al correu: roger@boiraexperience.cat i us donarem alternatives als senders.

Va que això ja s’acosta!

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info