Espais naturals de Ponent

 In Marxa Heroica

El recorregut llarg i mitjà de la Marxa Heroica transcorren pel vell mig de l’espai natural de Ponent anomenat la Vall de Vinaixa!

El projecte de cooperació Espais Naturals de Ponent té com objectiu realçar els valors dels espais naturals de Ponent, en primer lloc, entre la població local per tal de garantir la seva preservació i, segon lloc, entre la població forana per tal de fomentar l’ecoturisme que ajudi a diversificar i potenciar l’economia al territori.

L’espai d’interès natural Vall de Vinaixa està situat al nord-est de les Garrigues i té una superfície de 3.024 hectàrees. Està format per dos sectors. El nord, corresponent a la capçalera de la vall de Vinaixa, i el sud, situat a la serra del tossal Rodó, a cavall entre les Garrigues i la Conca de Barberà.

Presenta una barreja agrícola i forestal molt interessant que en potencia la diversitat i conté espècies d’elevat valor natural com l’àguila cuabarrada.

“La Vall de Vinaixa – https://www.espaisnaturalsdeponent.cat/ca/espais-naturals-de-ponent/espais/9/vall-de-vinaixa – 2/2/2019″

Us adjuntem un mapa per a que vegeu el traçat del recorregut llarg i la localització de l’espai natural de la Vall de Vinaixa.

També us volem mostrar un curt vídeo que han elaborat la gent del projecte de l’Espai Natural de Ponent que mostra imatges d’aquesta vall.

ENP Vinaixa from Espais Naturals de Ponent on Vimeo.

Recordeu que podreu trobar més informació sobre els recorreguts de la Marxa Heroica en aquest enllaç: + INFO RECORREGUTS

I que podeu formalitzar la vostra inscripció fent clic AQUÍ

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info