Concurs Instagram

La caminada “CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA” és organitzada per Espais Naturals de Ponent i Boira Experience

Aquí podreu llegir les instruccions per a participar al 1r Concurs d’Instagram de la caminada als Secans d’Anglesola i Vilagrassa

BASES DEL PRIMER CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA “5a CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA”.

Boira Experience, juntament amb l’Ajuntament de Vilagrassa, l’Ajuntament d’Anglesola, l’Ajuntament de Tàrrega i l’Associació Leader de Ponent, com a organitzadors de la “5a Caminada als Secans d’Anglesola i Vilagrassa” convoquem un concurs fotogràfic a través de l’Instagram.

 1. Requisits de participació
 • Participar en la “5a Caminada als Secans d’Anglesola i Vilagrassa” el dia 1 de juliol 2023.
 • Compartir fotografies de la Caminada a l’Instagram amb el hashtag #caminadaAlsSecans2023 durant la ruta, fins les 21.45h.
 1. Premis del concurs

El concurs s’inicia al començament de la caminada (el dia 1 de juliol a les 19.30h) i finalitza el mateix dia a les 21.45h. Només podran participar les fotografies publicades durant aquest període de temps.

Entre tots els participants es seleccionarà 3 guanyadors dels següents premis:

3er premi: 2 ampolles de BOIRAULIVA

2on premi: Visita al Museu Comarcal de l’Urgell + Visita al Cal Trepat

1er premi: Visita al Cal Gassol + Menú per 2 persones a qualsevol restaurant d’Anglesola

 1. Criteris de valoració
  S’utilitzaran la composició, la il·luminació, el color i l’originalitat com a criteris per escollir les fotos guanyadores. Criteris simples i efectius, per no complicar la participació.
 2. GUANYADORS

El dia 1 de juliol 2023 aprox. a les 22.15h al final de la “4a Caminada als Secans d’Anglesola i Vilagrassa” es projectaran totes les fotos participants, i posteriorment s’anunciarà els 3 guanyadors. En cas d’absència de l’autor premiat, o incompliment d’alguna de les normes, el guanyador quedarà descartat. El premi podrà ser atorgat a la persona classificada a continuació.

 1. Exempció de responsabilitat de la xarxa social
  La xarxa social Instagram està exempta de tota responsabilitat en relació amb la promoció i la participació dels usuaris en aquest concurs. Aquesta xarxa no patrocina, avala o administra aquesta promoció, ni està associada a ella.
 2. Condicions generals
 • La participació en el concurs és gratuïta i oberta a tota la gent inscrita i participant en la “4a Caminada als Secans d’Anglesola i Vilagrassa.”
 • Els participants han de tenir el perfil d’Instagram públic (no privat) perquè el jurat pugui veure les imatges i seleccionar-les.
 • Els participants han de ser els autors de les fotografies que presentin. És responsabilitat dels participants disposar de totes les autoritzacions i/o permisos necessaris si en les seves fotografies apareixen menors o persones que puguin ser recognoscibles.
 • Les fotografies han de ser inèdites, originals i no premiades en altres
 • Els autors de les fotografies participants cedeixen la propietat de les obres a tots els organitzadors de la “4a Caminada als Secans d’Anglesola i Vilagrassa”, per qualsevol finalitat promocional, posant sempre el nom de l’autor/a i sense poder cedir-les a tercers/es.
 • La decisió del jurat serà inapellable.
 • Les fotografies seran exposades al públic durant un període indefinit.
 • Només es concedirà un premi per autor.
 • Es reserva el dret d’excloure qualsevol usuari que no compleixi les condicions de participació o que efectuï un mal ús o abús del concurs.
 • Es prohibeix l’ús per part dels participants de contingut que pugui ser considerat inapropiat, o de qualsevol altra índole que pugui alertar contra l’honor i la pròpia imatge de persona o persones.
Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info