La Caminada

Boira Experience neix amb la vocació d’aportar

un altre punt de vista al món de les caminades, les marxes i el turisme

La caminada de vespre/nit “CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I BATEIG A LA ORIENTACIÓ, és un esdeveniment de descoberta, de contacte amb la natura, esportiu no competitiu que adopta el nom a partir de la finalitat de l’activitat; descobrir els Secans d’Anglesola, Vilagrassa i Tàrrega, de nit. Caminar és un acte bàsic que tots hem fet en algun moment o altre i que segur que n’hem pogut gaudir dels beneficis. Segurament que mai hem caminat en grup i en aquest espai cosa que esperem pugueu gaudir. L’any 2021 hem introduït un bateig a la orientació com una activitat més de la caminada. Aquesta activitat està oberta a tothom que la vulgui practicar i només es necessita un telèfon mòbil i un mapa que la mateixa organització donarà.

Esperem què caminant, ja sigui en silenci, buscant els codis QR a escanejar o amb el vostre grup bombolla, tots estiguem més receptius i podrem així gaudir en primera persona de la fauna i flora que envolta aquest espai natural de Ponent. Cal mencionar també la gran presencia d’ocells en aquests secans i esperem que facin acte de presencia, ja sigui visualment o sonorament.

És una iniciativa que neix el 2019 de la mà d’Espais Naturals de Ponent i Boira Experience i que està financiada pels ajuntaments d’Anglesola, Tàrrega i Vilagrassa.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info