La Caminada

Boira Experience neix amb la vocació d’aportar

un altre punt de vista al món de les caminades, les marxes i el turisme

La caminada nocturna “Sembrats de silenci, és un esdeveniment de descoberta, de contacte amb la natura, esportiu no competitiu que adopta el nom a partir de la finalitat de l’activitat; descobrir els Secans d’Anglesola, Vilagrassa i Tàrrega, de nit i en silenci. Caminar en silenci és un acte que tots hem fet en algun moment o altre i que segur que n’hem pogut gaudir dels beneficis. Segurament que mai hem caminat en grup i en silenci, cosa que esperem pugueu respectar i gaudir. Hem habilitat uns espais de conversa, a l’inici de la caminada, al lloc de l’avituallament i també a pocs metres de l’arribada, per a que pugueu aprofitar la companyia per comentar i compartir el que heu viscut o el que més us vingui de gust. En aquest mapa podreu visualitzar com hem distribuit els trams parlats i els trams de silenci: MAPA TRAMS SILENCI.

Esperem què caminant en silenci tots estiguem més receptius i poder gaudir així en primera persona de la fauna i flora que envolta aquest espai natural de Ponent. Cal mencionar també la gran presencia d’ocells en aquests secans i esperem que facin acte de presencia, ja sigui visualment o sonorament.

És una iniciativa que neix el 2019 de la mà d’Espais Naturals de Ponent i Boira Experience i que està financiada pels ajuntaments d’Anglesola, Tàrrega i Vilagrassa.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0