La Caminada

Boira Experience neix amb la vocació d’aportar

un altre punt de vista al món de les caminades, les marxes i el turisme

La caminada de vespre/nit “5a CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA, és un esdeveniment de descoberta, de contacte amb la natura, esportiu no competitiu que adopta el nom a partir de la finalitat de l’activitat; descobrir els Secans d’Anglesola, Vilagrassa i Tàrrega, de tarda/ nit. Caminar és un acte bàsic que tots hem fet en algun moment o altre i que segur que n’hem pogut gaudir dels beneficis. Segurament que poques vegades hem caminat en grup i concretament en aquest espai cosa que esperem pugueu gaudir.

Esperem què caminant, ja sigui en silenci observant i descobrint els secans d’Anglesola, Vilagrasa i Tàrrega, tots estiguem més receptius i poguem gaudir en primera persona de la fauna i flora que envolta aquest espai natural de Ponent. Cal mencionar també la gran presència d’ocells en aquests secans i esperem que ens acompanyin durant la ruta, ja sigui visualment o sonorament.

És una iniciativa que neix el 2019 de la mà d’Espais Naturals de Ponent i Boira Experience i que està financiada pels ajuntaments d’Anglesola, Tàrrega i Vilagrassa.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info