Orientació

La caminada “CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I BATEIG A LA ORIENTACIÓ” és organitzada per Espais Naturals de Ponent i Boira Experience

Seguiu aquestes instruccions per poder-vos iniciar a l’orientació en aquesta caminada

Instruccions del circuit temporal d’orientació als Secans d’Anglesola i Vilagrassa

El dia 21/08/2021 en arribar al mirador Maria del Mar Bonet de Vilagrassa, us entregarem un mapa d’orientació on hi figuraran totes les fites que hem amagat i que s’han de trobar. Cal recordar que tothom haurà de seguir l’itinerari marcat per l’organització i que les fites s’han de trobar per ordre de numeració, començant per la fita número 31.

Consells que et donem:
  • El recorregut ja marcat i que heu de seguir, passa per camins amples i sense dificultat. En ocasions, les fites estan amagades fora del camí que segueix el recorregut, recomanem deixar el camí només per accedir a la localització de la fita. Un cop la fita està escanejada, recomanem tornar al camí del recorregut per continuar amb l’itinerari marcat.
  • Si cal, no dubtis en plegar el mapa i fer-lo més petit, doncs és més fàcil de trobar-se sobre una part del document.
  • Tingues el mapa posant el dit polze sobre la posició on estiguis i desplaça’l a mesura que vagis avançant.
  • Recordeu que la caminada tindrà lloc al vespre/nit, cal que aneu preparats amb llanterna i que un cop fora del camí, camineu poc a poc i amb cautela per no fer-vos mal.
Abans de sortir:
  • Examina el mapa
  • Consulta també la llegenda que porta. Situa’t sobre el mapa i orienta’l.
  • Examina i identifica sobre el mapa la posició de les fites.
  • Recorda que l’itinerari ja està marcat, només hi ha un camí per accedir a les fites.
Material necessari: Mapa + Smartphone

1- Instal·la la APP gratuïta iOrienteering per telèfons ANDROID o per telèfons IOS

Aquesta aplicació és la que utilitzarem per escanejar els codis QR que trobarem a les diferents fites que hem repartit al llarg de recorregut.

2- Obre l’aplicació iOrienteering i clica al botó “LOAD EVENT” (Carregar l’esdeveniment) i escanejar el codi QR del mapa amb el títol “SETUP”. Aquest codi QR et permetrà entrar dins de l’esdeveniment que hem preparat. En cas que tinguis problemes per escanejar o carregar aquest esdeveniment, el pots entrar manualment amb aquest codi d’inici: 73eRHg

3- Un cop hagis carregat l’esdeveniment a l’aplicació, en pantalla veuràs un resum de totes les fites que hi ha per descobrir i també el botó “SCAN START CODE” (escanejar el codi d’inici). Una vegada haguem donat l’inici a la caminada, podràs clicar damunt de “SCAN START CODE” i escanejar el codi QR amb el triangle verd al mig, amb el nom de “START” que trobareu al mapa, això iniciarà el rellotge de l’aplicació.

4- Seguiu les instruccions del mapa per arribar caminant fins a la primera fita, la número 31. Escanegeu la fita fent clic a: “SCAN CHECKPOINT” (escanejar el xecpoint) i repetirem l’acció fins trobar la fita 44, que serà la penúltima a escanejar abans de trobar la última fita a l’entrada del mirador Maria del Mar Bonet a Vilagrassa. Aquesta última fita es caracteritza per tenir una rodona dins del codi QR.

Us enviarem per correu electrònic els resultats del recorregut d’orientació i també les fotografies de l’esdeveniment!
Molt important que respecteu el medi ambient i que no deixeu cap rastre al vostre pas.
Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info