Recorreguts

La caminada nocturna “Sembrats de silenci” té un recorregut,

de 11 quilòmetres i sense pràcticament desnivell

El recorregut, de 11 km, és apte per a totes les edats i formes físiques, en cas de portar carret, recomanem que sigui de roda alta.  Recordem que aquesta caminada començarà al capvespre i acabarà de nit i està pensada de gaudir-la en silenci, és per això que hem habilitat un espai de silenci absolut entre els quilòmetres 7.2 i 9.2, aquests espai estarà marcat amb estaques i caldrà respectar-lo. En arribar al punt d’inici de la caminada podrem gaudir de l’actuació de Sonotone amb l’acompanyament dels vins del Celler Comalats i coca de recapte del Forn Martorell.


EL RECORREGUT · 11 km · Sortida a les 20.15h

Avituallament final al km 11 amb coca de recapte de Cal Martorell i vi del Celler Comalats.

El recorregut comença a l’Espai Pins Ondara (zona barbacoes) – segueix el Camí de Ferrugats fins a trobar el Camí de Balaguer, gira a l’esquerra en trobar el Camí de Vilagrassa a Altet. A l’altura de Mas Colom girarem a l’esquerra tot passant per la partida de Pocs – i – bons, segueix per la partida de Comacalda i a la Masia del Pigat girarem a l’esquerra cap a la partida de les Quadres. Al camí de Balaguer tornarem a girar a la dreta tot tot seguint la partida de les Quadres de Claravalls i el Canal d’Urgell fins a la partida de Colomina on girarem a l’esquerra tot passant per la partida de Ferrugats. Allà passarem pel la llera del Riu d’Ondara que ens portarà, tot passant pel costat d’una peixera (petita presa d’aigua), fins al punt d’inici de la ruta on hi haurà l’avituallament final i el concert.

  • Distància total: 11.06 km
  • Desnivell positiu acumulat: 45 m

Vista global del recorregut:

 


Aquest any promourem el silenci absolut durant 2 quilòmetres del recorregut, en un tram on els primers 1,3 quilòmetres passen per un camí dels secans i els altres 0,7 quilòmetres passen pel costat del Canal d’Urgell. Desitgem que aquest silenci es respecti per així poder escoltar i valorar els sons que ens ofereix la fauna que podem trobar en aquest tram. L’inici i final d’aquest tram estarà indicat amb unes estaques informatives.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0