Reglament

Aquest és el reglament que us comprometeu a complir i que accepteu

implícitament només pel fet d’assistir a la caminada “Els sembrats de silenci”:

CAMINADA NOCTURNA “SEMBRATS DE SILENCI” – ANGLESOLA

01 / 08 / 2020

REGLAMENT

 • Organització

Aquesta caminada està inclosa dins el programa d’activitats d’Espais Naturals de Ponent i finançada pels ajuntaments d’Anglesola, Tàrrega i Vilagrassa gràcies a un conveni conjunt que té com a objectiu realçar els valors d’aquest espai natural.

Espais Naturals de Ponent i Boira Experience organitzen la caminada nocturna “Sembrats de Silenci”, que tindrà lloc el pròxim dia 01 d’agost de 2020. Per motius de seguretat davant el COVID-19, l’organització ha pres la decisió de fer sortides esglaonades amb grups de 25 persones. Així doncs, a mesura que vagin arribant els participants i en arribar als 25 inscrits es farà la primera sortida, de manera que es podrà adelantar l’hora de sortida; a partir de les 19.45 h es començarà a comptar i es finalitzarà com a màxim a les 20.15 h del vespre. El lloc de sortida serà del Espai Pins Ondara al costat del camp de Futbol.

 • Recorregut

La caminada nocturna “Sembrats de Silenci”, transcorre per pistes de terra amples, sense dificultat tècnica ni senderons.

El recorregut és d’aproximadament 11 km, sense desnivell considerable.

El recorregut  + info recorreguts cliqueu aquí

 • Avituallaments

Durant el recorregut de la caminada nocturna “Sembrats de Silenci” i a causa de la COVID-19 no trobareu avituallament líquid als 5 km, pel que s’aconsella dur de casa el líquid necessari per a hidratar-se. Es recomana que no es comparteixi cap aliment sòlid i líquid entre els participants

No trobareu vasos de plàstic d’un sol ús als avituallaments. (Els vasos s’hauran de dur de casa per minimitzar les possibilitats de contagi de la Covid-19)

En acabar la caminada hi haurà 1 avituallament sòlid a base de coca de recapte del Forn Martorell i vi del Celler Comalats. Per a poder accedir a l’avituallament se us haurà donat un tiquet en el moment del control d’inscripcions que haureu d’entregar a l’organització. Aquest avituallament estarà limitat, controlat i no si podrà accedir en grup, s’hauran de complir les distàncies establertes per la seguretat de tots. No hi haurà autoservei, es repartirà de forma individual i s’haurà de dur la mascareta obligatòriament.

Per accedir a l’espai concert en el moment de fer el control d’inscripcions us donarem un número, aquest serà el que tindreu assignat de la cadira i en tot moment haureu de seure al mateix número que us ha estat assignat.

 • Dorsals (s’hauran de portar impresos de casa amb el codi QR)

L’organització enviarà per correu electrònic un codi QR personalitzat d’inscripció, que certificarà que esteu inscrits a la caminada, que disposeu d’assegurança i amb ella tindreu dret als avituallaments. Aquest s’haurà de portar imprès de casa i visible en tot moment durant la caminada. El control d’accés es farà de manera restringida i amb control d’aforament al Mirador d’Anglesola de les 19.30 a les 20.00h del mateix dia 01/08/2020

No hi haurà inscripcions presencials el mateix dia de la caminada.

Està totalment prohibit participar a la caminada sense el dorsal, i en qualsevol cas no serà responsabilitat de l’organització tot aquell que la faci pel seu compte.

En arribar a l’Espai Pins Ondara un membre de l’organització us prendrà la temperatura així com també hi haurà una zona delimitada destinada a desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, al començar la caminada com en acabar. També us farem entrega del tiquet per a poder accedir al darrer avituallament. 

Serà obligatori portar sempre la mascareta en els punts de control d’accés, avituallament i durant la caminada si no es poden mantenir els 2 metres de distància amb els altres participants.

Cada participant en el moment de fer la seva inscripció declara i es responsabilitza que en els últims 15 dies no ha tingut cap simptomatologia compatible amb el COVID-19, ni haver donat positiu, ni haver conviscut amb persones que ho hagin estat. 

 • Una marxa eco-responsable

La caminada transita per zones d’alt interès ecològic. La organització preveu en el reglament els següents punts:

 1. No està permès abandonar deixalles a la natura.
 2. S’ha de seguir estrictament el recorregut marcat sense utilitzar dreceres.
 3. L’organització farà servir sempre que sigui possible material reutilitzable o reciclable i procedirà a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de la caminada.
 4. La neteja del recorregut es realitzarà immediatament després de l’últim participant.
 5. La comunicació sobre paper estarà reduïda al mínim, privilegiant el suport electrònic.
 • Inscripcions

Inscripcions exclusivament per internet a través del portal Iter 5

Obertura d’inscripcions el 10 de juliol de 2020.

L’import d’inscripció de la caminada nocturna “Sembrats de Silenci” és de 6.50€. El preu de la inscripció és per pagar el tast de productes i l’assegurança de la caminada.

Tancarem inscripcions el dia 29 de juliol a les 23.00h o en arribar als 100 inscrits.

En cap cas l’organització retornarà el preu de la inscripció una vegada ja s’ha fet el pagament a través de la plataforma Iter5.

En cas d’haver de cancel·lar l’esdeveniment a causa de les conseqüències de la COVID-19 es retornarà el preu de l’inscripció menys les despeses de la gestió de l’inscripció i la comissió bancària.

La inscripció inclou:

 1. Dret de participació a la caminada nocturna “Sembrats de Silenci”.
 2. Avituallament sòlid en acabar la caminada a base de coca de recapte i vi
 3. Concert a càrrec del grup “SONOTONE”
 4. Assegurança d’accidents
 5. Desinfecció amb gel hidroalcohòlic
 • Condicions de participació

Cal estar mínimament preparat per caminar els 11 quilòmetres que consta la caminada, ja que aquest any no hi haurà disponibilitat de cotxe escombra.

 • Edat de participació

La caminada nocturna “Sembrats de Silenci” està oberta a qualsevol edat, però amb un mínim de condició física.

 • Assegurança

L’organització assegurarà a tots els participants de la caminada.

 • Equip aconsellat

Si les condicions climatològiques ho requereixen, l’organització podria demanar un material obligatori a tots els caminadors que participin en l’activitat sense el qual s’impediria la participació.

A més hi ha un material aconsellat que inclou:

 1. Telèfon mòbil
 2. Pals de trekking
 3. Sistema d’hidratació
 4. Frontal i/o llanterna per la tornada
 5. Vas de casa
 6. Mascareta
 7. Gel hidroalcohòlic
 8. Roba per tapar-se al vespre
 • Assistència

Està prohibit fer-se acompanyar o avituallar per una persona no inscrita a la caminada.

 • Abandonament voluntari

Excepte en cas de ferida, només és possible l’abandó en un avituallament i haurem de cridar als serveis d’emergència des d’aquell mateix punt.

 • Meteorologia

En cas de condicions meteorològiques adverses, l’organització es reserva el dret de modificar el recorregut, els horaris de tall, l’hora de sortida de la marxa, fins i tot anul·lar-la. En cas que s’hagi d’anul·lar la marxa els organitzadors no retornaran els diners, es buscarà una data alternativa.

 • Drets d’imatge

Tot participant renuncia a utilitzar el dret de la seva imatge i autoritza l’organització i als seus patrocinadors a utilitzar i publicar lliurement tota fotografia o vídeo gravat en el context de la caminada.

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

No poden llegir? Canvia el text. captcha txt
0