Reglament

Aquest és el reglament que us comprometeu a complir i que accepteu

implícitament només pel fet d’assistir a la caminada “Caminada als secans d’Anglesola i Vilagrassa i bateig a la orientació”

“CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I BATEIG A LA ORIENTACIÓ” – VILAGRASSA

21/08/2021 

REGLAMENT

 • Organització

La caminada s’emmarca en el programad’activitats del projecte Espais Naturals de Ponent, CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I BATEIG A LA ORIENTACIÓ, a càrrec de Espais Naturals de Ponent, els ajuntaments de Tàrrega, Anglesola, Vilagrassa i Boira Experience, han pres la decisió de celebrar l’edició 2021 d’una manera diferent a les anteriors. En altres edicions parlàvem de caminar en silenci, creant espais de diàleg entre els sons de la natura i els participants per tal de que aquests poguessin gaudir del moment i de tota la seva abundància. En aquesta edició conservem l’escolta a la natura i introduïm la orientació d’una manera molt bàsica, fem un bateig a la orientació.

Per d’altra banda, també cal dir que tindrem en compte la situació sanitària actual i adoptarem totes les mesures pertinents per a que aquesta sigui una caminada segura. Amb aquesta inscripció els participants accepten la declaració d’autoresponsabilitat conforme estan lliures del COVID-19, i que durant els dies precedents tampoc ha tingut símptomes. També cada participant haurà d’assumir els danys que puguin causar a si mateixos o als altres.

La caminada està prevista que es pugui fer entre el dia 21 d’agost de 2021 amb hora d’inici a les 19.30 h a Vilagrassa al mirador Maria del Mar Bonet i sempre sota les limitacions horàries que estableixin les autoritats sanitàries per a la prevenció de la COVID-19. Donant-la per acabada el dia 21/08 a les 23.30 h per així donar temps a tots els participants a tornar a casa amb prou marge. El temps que estigueu al mirador Maria del Mar Bonet a l’inici de la caminada com també a l’arribada, és important que sempre porteu la mascareta posada.

La inscripció serà de 6,50€ i inclourà un avituallament al final de la caminada amb tast de productes de proximitat i concert amb el grup musical Walkin’roots.

Les inscripcions es poden fer directament a través d’aquest enllaç: https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1584

S’ha traçat 1 ruta d’11 quilòmetres sense desnivell positiu acumulat destacat, que transcorre per camins i pistes dels secans d’Anglesola i Vilagrassa, s’ha intentat introduir camins que encara no havien estat trepitjats en anteriors edicions.

Aquest any s’introduirà una activitat molt bàsica a la orientació. Les persones que ho vulguin, podran disposar d’un mapa on hi haurà el recorregut i uns punts que indicaran la posició dels codis QR a escanejar. Aquests codis QR estaran amagats i tan el mapa com la llegenda del mapa us serviran per trobar-los. Una vegada els hagueu localitzat, utilitzareu el vostre telèfon mòbil per escanejar-los amb l’aplicació iOrienteering. Al final de la caminada, l’organització anunciarà el o els participants amb més punts. En tot cas, aquesta activitat no és cap competició i les persones que volen participar o fan sense l’expectativa de rebre res a canvi.

En el moment d’iniciar la caminada serà obligatori l’ús de la mascareta i respectar el distanciament social, un cop els grups s’hagin separat, i us quedeu amb el vostre grup bombolla, us la podreu treure.

Volem donar-vos les gràcies per la vostra comprensió i esperem que el proper any puguem fer la marxa amb tota normalitat.

 • Recorregut

“CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I BATEIG A LA ORIENTACIÓ”, transcorre per camins i pistes dels secans d’Anglesola i Vilagrassa, sense dificultat tècnica.

Els recorreguts  + info recorreguts cliqueu aquí

 • Avituallaments

Durant el recorregut de la “CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I BATEIG A LA ORIENTACIÓ” i a causa de la COVID-19 no trobareu avituallaments, pel que s’aconsella dur de casa la beguda necessària per a hidratar-se. L’avituallament final serà de productes de proximitat i concert del grup the Walkin’roots.

Cada participant en el moment de fer la seva inscripció declara i es responsabilitza que en els últims 15 dies no ha tingut cap simptomatologia compatible amb el COVID-19, ni haver donat positiu, ni haver conviscut amb persones que ho hagin estat. 

 • Una marxa eco-responsable

La caminada transita per una zona d’alt interès ambiental, casa de molts animals i molta vegetació. 

 1. No està permès abandonar deixalles.
 2. S’ha de seguir el recorregut marcat.
 3. L’organització farà servir sempre que sigui possible material reutilitzable o reciclable i procedirà a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de la caminada.
 4. Tots els participants hauran de fer la ruta marcada de manera autoguiada.
 5. La comunicació sobre paper estarà reduïda al mínim, privilegiant el suport electrònic.
 • Inscripcions

Inscripcions exclusivament per internet a través de la web d’Iter5 al següent enllaç: INSCRIPCIONS

Obertura d’inscripcions el 26 de juliol de 2021.

Tancarem inscripcions el dia 16 d’agost de 2021 a les 23.00 h

En cap cas l’organització retornarà el preu de la inscripció.

La inscripció inclou:

 1. Dret de participació a la caminadaCAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I BATEIG A LA ORIENTACIÓ“.
 • Edat de participació

La caminada “CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I BATEIG A LA ORIENTACIÓ” està oberta a qualsevol edat, però amb un mínim de condició física.

 • Assegurança

La organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil i per aquesta ocasió també contractarà una assegurança d’accidents per a tots els participants de la caminada. 

 • Equip aconsellat
 1. Telèfon mòbil
 2. Pals de trekking
 3. Sistema d’hidratació (líquid i sòlid)
 4. Mascareta
 5. Gel hidroalcohòlic
 6. Roba per tapar-se
 • Drets d’imatge

Tot participant renuncia a utilitzar el dret de la seva imatge i autoritza l’organització i als seus patrocinadors a utilitzar i publicar lliurement tota fotografia o vídeo gravat en el context de la caminada.

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info