Reglament

Aquest és el reglament que us comprometeu a complir i que accepteu

implícitament només pel fet d’assistir a la caminada “Caminada als secans d’Anglesola i Vilagrassa”

“CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA”

01/07/2023

REGLAMENT

 • Organització

La caminada s’emmarca en el programad’activitats del projecte Espais Naturals de Ponent, CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA, a càrrec de Espais Naturals de Ponent, els ajuntaments de Tàrrega, Anglesola, Vilagrassa i Boira Experience, han pres la decisió de celebrar l’edició 2023 d’una manera diferent a les anteriors. En altres edicions parlàvem de caminar en silenci, creant espais de diàleg entre els sons de la natura i els participants per tal de que aquests poguessin gaudir del moment i de tota la seva abundància. En aquesta edició conservem l’escolta a la natura i introduïm un concurs d’Instagram amb premis ben originals.

La caminada està prevista que es pugui fer el dia 1 de juliol de 2023 amb hora de convocatòria a les 19.30 h a LA ZONA BARBACOES D’ANGLESOLA

Donant-la per acabada el dia 01/07 a les 23.30 h per així donar temps a tots els participants a tornar a casa amb prou marge.

La inscripció serà de 7 € i inclourà un avituallament al final de la caminada amb tast de productes de proximitat i concert amb MÚSICA EN VIU, aquest estarà obert a tot el públic en general sota inscripció prèvia a ESPAIS NATURALS DE PONENT.

S’ha traçat 1 ruta de 9 quilòmetres sense desnivell positiu acumulat destacat, que transcorre per camins i pistes dels secans d’Anglesola i Vilagrassa.

 • Recorregut

“CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA”, transcorre per camins i pistes dels secans d’Anglesola i Vilagrassa, sense dificultat tècnica.

Els recorreguts  + info recorreguts cliqueu aquí

 • Concurs d’Instagram

Consulta aquí les bases del Concurs d’Instagram que tindrà lloc durant la caminada dels Secans d’Anglesola i Vilagrassa – CONCURS INSTAGRAM

 • Avituallaments

Durant el recorregut de la “CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA”  no trobareu avituallaments intermitjos, pel que s’aconsella dur de casa la beguda necessària per a hidratar-se. L’avituallament final serà de productes de proximitat i concert AMB MÚSICA EN VIU.

 • Una marxa eco-responsable

La caminada transita per una zona d’alt interès ambiental, casa de molts animals i molta vegetació. 

 1. No està permès abandonar deixalles.
 2. S’ha de seguir el recorregut marcat.
 3. L’organització farà servir sempre que sigui possible material reutilitzable o reciclable i procedirà a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de la caminada.
 4. Tots els participants hauran de fer la ruta marcada de manera autoguiada.
 5. La comunicació sobre paper estarà reduïda al mínim, privilegiant el suport electrònic.
 • Inscripcions

Inscripcions exclusivament per internet a través de la web d’Iter5 al següent enllaç: INSCRIPCIONS

Obertura d’inscripcions el 09 de juny de 2023.

Tancarem inscripcions el dia 28 de juny de 2023 a les 23.00 h

En cap cas l’organització retornarà el preu de la inscripció.

La inscripció inclou:

 1. Dret de participació a la caminadaCAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA”.
 • Edat de participació

La caminada “CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA” està oberta a qualsevol edat, però amb un mínim de condició física.

 • Assegurança

La organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil i per aquesta ocasió també contractarà una assegurança d’accidents per a tots els participants de la caminada. 

 • Equip aconsellat
 1. Telèfon mòbil
 2. Pals de trekking
 3. Sistema d’hidratació (líquid i sòlid)
 4. Roba per tapar-se
 5. Llanterna o lot frontal
 • Drets d’imatge

Tot participant renuncia a utilitzar el dret de la seva imatge i autoritza l’organització i als seus patrocinadors a utilitzar i publicar lliurement tota fotografia o vídeo gravat en el context de la caminada.

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info