Reglament

Aquest és el reglament que us comprometeu a complir i que accepteu

implícitament només pel fet d’assistir a la caminada “Caminada als secans d’Anglesola i Vilagrassa i visita immersiva a MAS DE COLOM – TÀRREGA”

“CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I VISITA IMMERSIVA A MAS DE COLOM – TÀRREGA”

09/07/2022

REGLAMENT

 • Organització

La caminada s’emmarca en el programad’activitats del projecte Espais Naturals de Ponent, CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I VISITA IMMERSIVA A MAS DE COLOM – TÀRREGA, a càrrec de Espais Naturals de Ponent, els ajuntaments de Tàrrega, Anglesola, Vilagrassa i Boira Experience, han pres la decisió de celebrar l’edició 2022 d’una manera diferent a les anteriors. En altres edicions parlàvem de caminar en silenci, creant espais de diàleg entre els sons de la natura i els participants per tal de que aquests poguessin gaudir del moment i de tota la seva abundància. En aquesta edició conservem l’escolta a la natura i introduïm una visita immersiva i emocionant a MAS DE COLOM – TÀRREGA.

La caminada està prevista que es pugui fer el dia 9 de juliol de 2022 amb hora de convocatòria de visites guiades a les 18.30 h a MAS COLOM – TARREGA.

Donant-la per acabada el dia 09/07 a les 23.30 h per així donar temps a tots els participants a tornar a casa amb prou marge.

La inscripció serà de 6,50€ i inclourà un avituallament al final de la caminada amb tast de productes de proximitat, una visita guiada IMMERSIVA A MAS DE COLOM – TÀRREGA i concert amb MARCEL FABREGAT – OPIA, aquest estarà obert a tot el públic en general sota inscripció prèvia a ESPAIS NATURALS DE PONENT.

Les inscripcions per a la visita a MAS DE COLOM, CAMINADA i CONCERT es poden fer directament a través d’aquest enllaç: https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1584

Les inscripcions per assistir al concert de MARCEL FABREGAT – OPIA es poden fer directament a través d’aquest enllaç:

S’ha traçat 1 ruta d’11 quilòmetres sense desnivell positiu acumulat destacat, que transcorre per camins i pistes dels secans d’Anglesola i Vilagrassa, s’ha intentat introduir camins que encara no havien estat trepitjats en anteriors edicions.

Aquest any s’introduirà una visita guiada IMMERSIVA I EMOCIONANT A MAS DE COLOM – TÀRREGA. Aquesta es farà amb dos pases amb limitació d’aformament, i serà única per als inscrits a la caminada. Es prega puntualitat. Obrirem convocatòria de tots els assistents a les 18.30 h.

 • Recorregut

“CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I VISITA IMMERSIVA A MAS DE COLOM – TÀRREGA”, transcorre per camins i pistes dels secans d’Anglesola i Vilagrassa, sense dificultat tècnica.

Els recorreguts  + info recorreguts cliqueu aquí

 • Avituallaments

Durant el recorregut de la “CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I VISITA IMMERSIVA A MAS DE COLOM – TÀRREGA”  no trobareu avituallaments, pel que s’aconsella dur de casa la beguda necessària per a hidratar-se. L’avituallament final serà de productes de proximitat i concert de MARCEL FABREGAT – OPIA.

 • Una marxa eco-responsable

La caminada transita per una zona d’alt interès ambiental, casa de molts animals i molta vegetació. 

 1. No està permès abandonar deixalles.
 2. S’ha de seguir el recorregut marcat.
 3. L’organització farà servir sempre que sigui possible material reutilitzable o reciclable i procedirà a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de la caminada.
 4. Tots els participants hauran de fer la ruta marcada de manera autoguiada.
 5. La comunicació sobre paper estarà reduïda al mínim, privilegiant el suport electrònic.
 • Inscripcions

Inscripcions exclusivament per internet a través de la web d’Iter5 al següent enllaç: INSCRIPCIONS

Obertura d’inscripcions el 10 de juny de 2022.

Tancarem inscripcions el dia 5 de juliol de 2022 a les 23.00 h

En cap cas l’organització retornarà el preu de la inscripció.

La inscripció inclou:

 1. Dret de participació a la caminadaCAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA AMB VISITA IMMERSIVA A MAS DE COLOM – TÀRREGA I CONCERT DE MARCEL FABREGAT- OPIA”.
 • Edat de participació

La caminada “CAMINADA ALS SECANS D’ANGLESOLA I VILAGRASSA I VISITA IMMERSIVA A MAS DE COLOM – TÀRREGA” està oberta a qualsevol edat, però amb un mínim de condició física.

 • Assegurança

La organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil i per aquesta ocasió també contractarà una assegurança d’accidents per a tots els participants de la caminada. 

 • Equip aconsellat
 1. Telèfon mòbil
 2. Pals de trekking
 3. Sistema d’hidratació (líquid i sòlid)
 4. Roba per tapar-se
 5. Llanterna o lot frontal
 • Drets d’imatge

Tot participant renuncia a utilitzar el dret de la seva imatge i autoritza l’organització i als seus patrocinadors a utilitzar i publicar lliurement tota fotografia o vídeo gravat en el context de la caminada.

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info