Informació Pràctica

Boira Experience neix amb la vocació d’aportar

un altre punt de vista al món de les marxes i el turisme a la Plana de Lleida

Les Marxes de la Boira són activitats no competitives, anuals que tenen lloc el segon cap de setmana de gener a diferents localitats de la Plana de Lleida.

 

OBJECTIUS de les marxes de la Boira:

 • Promoure la pràctica saludable de l’esport
 • Incentivar hàbits de vida saludables
 • Conscienciar de la necessitat del respecte i cura del propi cos
 • Afavorir el coneixement i respecte de l’entorn
 • Realçar i positivar la boira com a fenomen meteorològic singular de les terres de Ponent
 • Destacar el valor ecològic dels espais que rodegen les proximitats de la marxa
 • Conscienciar del valor dels productes propis i propers

QUI HI POT PARTICIPAR?

La Marxa de la Boira està oberta a tothom, cadascú la pot fer al seu ritme i temps, tant caminant com corrent, del més jove al més (b)vell, però recomanem fer-la tranquil·lament amb familiars i amics. + INFO INSCRIPCIONS

 

QUANTS RECORREGUTS HI HA?

En totes les edicions de la Marxa de la Boira oferim 2 recorreguts, un de curt d’aproximadament 10 km i un de llarg d’aproximadament 22 km. Els dos recorreguts acostumen a compartir els primers quilòmetres de la marxa, per això cal estar atents i respectar la ruta a la qual us heu inscrit. + INFO RECORREGUTS

 

LLOC DE SORTIDA

El lloc de sortida canvia any rere any, ja que la Marxa de la Boira és un esdeveniment itinerant pels diferents pobles i ciutats de la Plana de Lleida. L’horari de sortida acostuma a ser sempre sobre les 09:00h del matí. + INFO HORARIS I SORTIDA

 

AVITUALLAMENTS

Pel que fa als avituallaments, els de Boira Experience sempre hem volgut innovar per dues raons, la primera per evitar generar un excés de residus i la segona per reduir el temps d’espera dels participants de la marxa.  A la 4a Marxa de la Boira de Tàrrega posarem en marxa un sistema d’avituallaments individuals on cada participant dura al damunt el seu avituallament sòlid. Nosaltres continuarem muntant avituallaments en diferents parts del recorregut, però aquests seran només líquids i de reforç. Més informació en els avituallaments: + INFO AVITUALLAMENTS

 

TINDREM UN OBSEQUI PER PARTICIPAR?

Sí, però cada any us intentem donar un obsequi que serveixi per reduir l’impacte mediambietal de la marxa i sobretot que no sigui d’un sol ús!

 

HI HA ALGUN GEST SOLIDARI?

Sí, cada any deixem que les persones que s’inscriuen a la marxa facin una ajuda voluntària per ajudar a realitzar algun projecte, tasca, il·lusió, etc… que impacti directament a gent que comparteix l’entorn per on passa la marxa.

 • L’any 2016 vam ajudar a transportar un cavall de la raça Camarga des del Delta de l’Ebre fins a l’Estany d’Ivars i Vila-sana. Aquest cavall ajuda a la conservació del canyissar de l’Estany.
 • L’any 2017 ajudarem a l’escola SILOE a realitzar una activitat educativa amb animals i a l’aire lliure per a tots els seus alumnes.
 • L’any 2018 vam fer una donació a l’associació GEMA de Tàrrega que han utilitzat per comprar i plantar arbres a la banqueta del Canal Segarra Garrigues.
 • L’any 2019 a la Granadella vam subvencionar una plantada d’arbres a la zona del Coll de Bovera de la Granadella.
Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info