Inscripcions anticipades reduïdes

 In Marxa de la Boira

Desitgem que hagueu passat un molt bon Nadal, que hagueu tingut una molt bona entrada d’any i que ara els reis us siguin ben generosos!

Durant aquestes èpoques de l’any, el temps passa ràpid, les lifares abunden i cada dia que passa ens preguntem com pujarem la costa de gener amb aquests quilets de més 😉

Doncs ben fàcil! Podeu per un preu ben mòdic, venir a la 5a Marxa de la Boira de la Granadella el pròxim dia 13/01/2019 amb dos recorreguts excepcionalment bonics del terme municipal de la Granadella i Bellaguarda, pobles neuràlgics de l’oli d’oliva verge extra, les construccions de pedra seca, la boira i els camins amb encant de les Garrigues Altes, però no badeu! Que el preu de la inscripció anticipada reduïda acaba aquest diumenge dia 06/01/2019! A partir del dia 07/01/2019 a l’11/01/2019, la inscripció anticipada passarà a tenir el seu preu complet, sense el descompte que hem estat aplicant tots aquests dies.

Així doncs, només ens queda dir-vos que sabem del cert que la Marxa de la Boira ajuda a pujar la costa de gener amb ànims i humor, no hi falteu, ho agraireu!

INSCRIPIONS AQUÍ

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info