L’1€ solidari de la 4a Marxa de la Boira

 In Marxa de la Boira, Uncategorized

Aquest serà el 3r any que els de Boira Experience fan una aportació solidària d’1€ per cada inscripció a un fi rellevant a la localitat on organitzem la Marxa.

L’any 2016 vam subvencionar el transport d’un cavall de la raça Camarga de l’Illa de Buda del Delta de l’Ebre a l’Estany d’Ivars i Vila-sana, des de llavors que cada estiu l’hi organitzem una festa d’aniversari. Aquest cavall, batejat amb el nom de Boira-Senill, ajuda a mantenir el canyissar, una de les parts més importants de l’Estany ja que neteja l’aigua que hi entra. L’any 2017 els diners d’aquesta aportació van servir perquè l’escola SILOÉ de Mollerussa pogués fer activitats a l’aire lliure, fora del seu centre i en contacte amb la natura amb tots els seus alumnes.

Aquest any, a la 4a edició de la Marxa a Tàrrega, hem decidit fer l’aportació a l’associació GEMA. El Grup d’Ecologia i Medi Ambient – Tàrrega (GEMA), té un projecte per millorar la biodiversitat agroforestal, treballant amb una reforestació dels espais erms dels desmunts i terraplens del Canal Principal del Segarra Garrigues amb la introducció i plantació d’espècies vegetals d’arbrat i arbustives que s’adapten al paisatge de l’Urgell.

Pretenen així millorar i incrementar els hàbitats de tot el conjunt d’espècies animals i vegetals pròpies dels nostres ecosistemes. Vam acordar fer una primera acció per treballar la reforestació amb una plantada d’arbres cap a finals de mes de gener, principis de febre. Us mantindrem informats.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info