La Granadella acull la tercera edició de la Cursa i Marxa de la Primera Premsada, cursa puntuable a la Lliga de Ponent.

 In 1a Premsada, Uncategorized

L’Ajuntament de la Granadella, la Cooperativa de la Granadella, el Centre Excursionista de les Garrigues Altes i Boira Experience, organitzen la 3a edició de la Cursa i Marxa de la primera premsada a la Granadella dins el marc de la festa de la Primera Premsada el proper dia 3 de novembre de 2019.

L’activitat tindrà tres recorreguts, dos cronometrats en format cursa i un en format marxa, amb 5, 10 i 8 quilòmetres respectivament. Els participants poden triar l’opció mitjançant  la seva inscripció a través del portal https://boiraexperience.cat/cursaprimerapremsada/ Tots els recorreguts passen en la seva totalitat per camins no asfaltats i per racons amb molt d’encant com el camí de la Font de l’Hereu o el camí de la Cova del Moro amb les espectaculars vistes a Bovera i a la Ribera de l’Ebre.

L’organització ha donat rellevància a traçar uns recorreguts on l’olivera i la pedra seca predominin en el paisatge, i també s’ha intentat reduir el desnivell positiu acumulat, tenint en compte l’orografia de la Granadella on predominen els turonets, els brancals i els desnivells en general. Els que decideixin fer la marxa de 8 quilòmetres, tindran l’oportunitat d’observar una representació de com es collien abans les olives amb raspall i borrasses i tothom podrà degustar l’oli del raig un cop acabat el recorregut amb un entrepà de llonganissa a la brasa o formatge.

Els 300 primers inscrits tan de la marxa com de la cursa gaudiran d’un obsequi en format cinturó porta objectes de la marca Firehawk, perfecte per poder sortir a caminar o córrer i guardar un paravent de recanvi, el telèfon mòbil o qualsevol altre objecte.

Les inscripcions, que ja estan obertes i tancaran el proper dia 30 d’octubre es poden realitzar a través d’aquest enllaç: https://boiraexperience.cat/cursaprimerapremsada/cursa_marxa/.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info