La Marxa Heroica augmenta quilòmetres en senders

 In Marxa Heroica, Uncategorized

La Marxa Heroica que se celebrarà el pròxim dia 04/03/2018 a la localitat de Fulleda, les Garrigues doblarà els quilometres en senders respecte a la passada edició.

El recorregut llarg de la Marxa Heroica, que aquest any fa la ruta de les Fonts i els Miradors a la inversa, doblarà en quilòmetres el seu pas per senders passant de 2.863 km en la passada edició a 5.298 km en l’actual edició. Aquest augment substancial de senders es deu a la incorporació a la Marxa d’un tram de la Ruta dels Forns de Calç de Tarrés i també del sender que l’organització ha habilitat per pujar a la Serra del Penjat passant per la pedrera del Palau. És també per aquesta raó que el recorregut llarg de la Marxa Heroica arriba a prop dels 1.000m de desnivell acumulat positiu, pel que el fa un recorregut exigent i apte només per gent entrenada i preparada per afrontar aquest desnivell i quilometratge.

Pel que fa al recorregut mitjà de la Marxa Heroica, els participants podran gaudir d’un recorregut també una mica exigent però sense el desnivell ni el quilometratge acumulat del recorregut llarg. El recorregut curt, que segueix un camí completament diferent dels recorreguts llarg i mitjà, és apte per a totes les condicions físiques.

I vosaltres, ja heu fet l’Heroica?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSCRIPCIONS MÉS INFORMACIÓ MÉS INFORMACIÓ MÉS INFORMACIÓ MÉS INFORMACIÓ MÉS INFORMACIÓ MÉS INFORMACIÓ

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info