La Marxa

Boira Experience neix amb la vocació d’aportar

un altre punt de vista al món de les marxes i el turisme

La Marxa de la Boira, és un esdeveniment esportiu que adopta aquest nom a partir de la 3a edició el 2017 i de la seva inclusió en el Circuit de Marxes Saludables de Ponent. És una activitat no competitiva amb seu itinerant que té per objectiu gaudir de l’entorn i el paisatge de les terres de Ponent de forma saludable, fomentant els productes de proximitat, baixos en sucres i gaudint de l’hivern típicament lleidatà on la boira n’és, indiscutiblement, la protagonista.

És una iniciativa que neix el 2015 de la mà de La Boira Turística de Ponent i Boira Bike i que ara forma part del ventall de productes dedicats a la promoció de la plana de Lleida i de la boira que ofereix l’empresa Boira Experience.

El 2015 va tenir lloc la primera edició al Palau d’Anglesola, la 2a edició va tenir lloc a Vila-sana, i s’hi va incorporar una fira de productes de proximitat i el donatiu solidari d’1€ de cada inscripció. La tercera edició el 2017 va tenir lloc a Mollerussa, iniciativa que també es portarà a terme el 2018 en l’edició de Tàrrega.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

No es pot llegir? Canvieu el text. captcha txt
0