Les samarretes de la 6a Marxa de la Boira edició 2020 – Penelles –

 In Marxa de la Boira

Ja la tenim aquí, disponible en diferents talles i 100% cotó!

Ja la pots trobar a la nostra botiga mitjançant aquest enllaç – BOTIGA SAMARRETA

Aquesta samarreta 100% cotó i dissenyada pels companys de NUS Creacions ressalta un dels elements més característics de Penelles, en concret la penella (pedra) que es troba a Rocafinestres; mirador, porta d’accés i indret característic del terme de Penelles i per on passa la Marxa de la Boira.

Aquesta samarreta de la marca B&C disposa de diversos segells de qualitat així com el Fair Wear Foundation i el OEKO-TEX i té un preu aproximat de fabricació de 9€, amb un disseny simbòlic on es representa un conjunt de vegetació, juntament amb una imatge representativa del tossal de Rocafinestres, en una circumferència. És un disseny bonic, fàcil i obert a tots els públics i que remarca la idea de circumferència de la Terra i de la globalitat, ja que la desforestació és un problema mundial i la solució la tenim a les nostres mans; Pensa en global, actua en local.

Per aquesta raó, Boira Experience vendrà aquesta samarreta a 10€ i destinarà l’1€ de benefici en replantar una zona del terme municipal de Penelles encara per determinar. 

Hem fet una comanda inicial de 300 uds que podreu disposar pel mateix dia de la Marxa de la Boira sempre i quant feu la comanda abans del dia 02/01/2020. En cas que s’acabin les samarretes, continuarem acceptant comandes però només en podreu gaudir un cop hagi passat la Marxa.

Per un planeta amb més arbres #reforestaciomarxadelaboira

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info