Recorreguts

La 3a Marxa Heroica té tres opcions de recorregut,

un de curt de 10 km, un de mitjà de 18 km i un de llarg de 30 km.

El recorregut curt de 10 km és apte per a totes les edats i formes físiques. El recorregut mitja de 18 km transcorre paral·lel al circuit llarg, es requereix un estat físic mitjà per completar-lo. El recorregut llarg de 30 km i prop de 1.000 m de desnivell positiu acumulat requereix una forma física més elevada i no es apte per a tots els públics. En cas de dubte, recomanem primer caminar o córrer el recorregut curt o mitjà i si el completeu satisfactòriament, podreu provar el recorregut llarg en pròximes edicions.


 

RECORREGUT CURT · 10 km · Sortida a les 09.00h

1 avituallament (km 5) més entrepà a l’arribada.

El recorregut curt comença a la Sala de Fulleda – continua direcció cap al monument de l’Agostina d’Aragó i gira a la dreta pels voltants de les piscines municipals, torna a girar a la dreta pel costat del camp de futbol, trenca a l’esquerra cap al carrer de la Font i baixa cap al Comellar d’en Piquer. Segueix cap als Plans de l’Arboç i tira recte fins als Fondos dels Massos, moment que gira a la dreta pel Camí del Masos. Seguidament tira recte cap a la Vall dels Cortals on al quilòmetre 5 troba l’avituallament d’aquest recorregut, passa pel costat de la Font de les Ventoses, gira a l’esquerra cap a los Plangoners, passa pel costat de la Punta de l’Argelagari tira recte fins trobar la Sala de Fulleda on els esperarà un entrepà de llonganissa o formatge. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit.

  • Distància total: 10,02 km
  • Desnivell positiu acumulat: 279 m

Vista global del circuit curt:

 


 

RECORREGUT MITJÀ · 18 km · Sortida a les 09.00h

3 avituallaments (km 5, km 10,9 i 15,3) més entrepà a la Sala de Fulleda

El recorregut mitjà comença a la Sala de Fulleda – continua direcció cap al monument de l’Agostina d’Aragó i gira a la dreta pels voltants de les piscines municipals, torna a girar a la dreta pel costat del camp de futbol, trenca a l’esquerra cap al carrer de la Font i baixa cap al Comellar d’en Piquer. Segueix cap als Plans de l’Arboç i gira a l’esquerra per seguir el gaseoducte fins arribar a dalt de la Serra del Penjat, baixem la serra per la Pedreda del Palau i baixem fins a les Comes de Montgrat, fem un tram de la ruta dels Forns de Calç de Tarrés i trobem el primer avituallament al km 5. Seguim pel Pla de Tarrés, Solà del Coix, passem pel costat de les Comardivines i seguim el camí dels Masos cap al Fondo de Fontfreda, passem pel davant del Corregó, trobem el segon avituallament al km 10,9 i seguim pel costat de les Gineres pel camí dels Putjos, passem pel costat del Puig del Jaume Roig i enfilem el camí de les carreteres tot vorejant la serra de les Navarres, passem pel costat de la cabana del Roc de l’Espluga, trobem el tercer avituallament a la cabana de l’Elies al km 15,3, passem pel costat de les Cantorelles fins a la Sala on us esperarà un entrepà de llonganissa o formatge. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit.

  • Distància total: 17.58 km
  • Desnivell positiu acumulat: 538 m

Vista global del circuit mitjà:


CIRCUIT LLARG · 30 km · Sortida a les 08.00h

5 avituallaments (km 5, km 10,5, km 15, km 20 i km 25) més entrepà a la Sala de Fulleda

El recorregut llarg comença a la Sala de Fulleda – continua direcció cap al monument de l’Agostina d’Aragó i gira a la dreta pels voltants de les piscines municipals, torna a girar a la dreta pel costat del camp de futbol, trenca a l’esquerra cap al carrer de la Font i baixa cap al Comellar d’en Piquer. Segueix cap als Plans de l’Arboç i gira a l’esquerra per seguir el gaseoducte fins arribar a dalt de la Serra del Penjat, baixem la serra per la Pedreda del Palau i baixem fins a les Comes de Montgrat, fem un tram de la ruta dels Forns de Calç de Tarrés i trobem el primer avituallament al km 5. Seguim pel Pla de Tarrés, Solà del Coix, voregem la Serreta, cap al Fondo de Fontfreda, i trobem el segon avituallament el km 10,5, passem pel costat de la partida dels carros, pel costat de la N-240 fins arribar al tercer avituallament al km 15 seguim pel costat de la partida de les Espinetes i Ulldebou, seguim pel Fondo de les Sivines fins a trobar el quart avituallament al km 20, passem pel costat de la Punta de Ràfols, la Serra de les Navarres, Punta del Dugo fins al corral de l’Ametller, Font de la Marieta, Camí de la Font de la Marieta, la Cabana de l’Elies on trobareu el cinquè avituallament al km 25, pel costat de les Cantorelles, cap al costat del Castell de Fulleda i cap a la Sala on us esperarà un entrepà de llonganissa o formatge. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit.

  • Distància total: 29,60 km
  • Desnivell positiu acumulat: 870 m

Vista global del circuit llarg:

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

No es pot llegir? Canvieu el text. captcha txt
0