Més de 400 persones participen a la 6a edició de la Marxa Heroica de Fulleda Fulleda, les Garrigues 

 In Marxa Heroica

Ahir es va celebrar amb gran èxit la sisena edició de la Marxa Heroica de Fulleda a les Garrigues, amb la participació de més de 400 persones que van gaudir d’una jornada d’exercici físic i contacte amb la natura.

La Marxa Heroica de Fulleda és una prova que, en la sisena edició, manté les temàtiques que l’han definida des de l’any 2022, amb recorreguts de memòria històrica de 9 quilòmetres, bany de bosc de 16 quilòmetres i Heroica de 25 quilòmetres. Cadascun d’aquests recorreguts ofereix un desafiament diferent, però tots comparteixen l’essència d’aquesta marxa, que és la connexió amb l’entorn natural i la superació personal. Des de primeres hores del matí, els participants es van reunir al punt de sortida per preparar-se per descobrir carrerons i camins recuperats pel mateix ajuntament de Fulleda amb l’objectiu d’ampliar les zones de senderisme, millorar l’oferta de lleure per als veïns i visitants i complementar la riquesa paisatgística i patrimonial de la zona.

Al llarg de tot el recorregut, els participants van poder gaudir d´uns paisatges espectaculars i d´una experiència única en contacte amb la natura. El temps va acompanyar amb una tímida gelada a primera hora i després la temperatura va pujar amb un sol radiant que va acompanyar els participants fins a les 15.00 h, moment en què es va donar per finalitzada l’activitat.

La Marxa Heroica de Fulleda es consolida així com una de les proves més destacades a la zona per a totes aquelles persones que busquen un desafiament diferent i un contacte directe amb la natura.

Des de l’organització volem agrair a tots els col·laboradors i sobretat als voluntaris que han fet possible que la Marxa Heroica de Fulleda sigui una realitat. La seva dedicació i esforç han estat essencials per dur a terme aquesta activitat. També agraïm a tots els participants el seu esforç i dedicació, i esperem tornar-los a veure a la propera edició.

Ajuntament de Fulleda i Boira Experience

www.turismefulleda.cat

www.fulledaturismecatiu.cat

www.boiraexperience.cat

Enllaç a les fotografies de l’esdeveniment

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info