Obrim inscripcions a la 3a Caminada de vespre/nit als secans d’Anglesola i Vilagrassa

 In Espais Naturals de Ponent

Aquesta caminada de vespre/nit, no competitiva i circular, repeteix localització de sortida i arribada a Vilagrassa, però ve renovada amb un recorregut que incorpora camins nous dels secans d’Anglesola i Vilagrassa. En aquest sentit també és novetat la introducció o bateig de l’orientació en un recorregut ja marcat i on els participants, si volen, podran trobar uns codis QR amagats amb l’ajuda d’un mapa que els proporcionarà l’organització.

La sortida i arribada serà des del mirador Maria del Mar Bonet i amb un aforament limitat a 150 persones, respectant en tot moment les mesures sanitàries pertinents.

La caminada que aquest any és d’11 quilòmetres, descobrirà l’Espai Natural de Ponent anomenat els Secans d’Anglesola i Vilagrassa. Aquest espai, amb una superfície de 1133,48 ha que queden distribuïdes en 3 municipis de la comarca de l’Urgell: Vilagrassa, Anglesola i Tàrrega, és el lloc idoni per a la reproducció de l’esparver cendrós a part de tenir poblacions remarcables d’altres aus de caràcter estepari. Aquesta caminada que s’inclou al programa d’activitats dels Espais Naturals de Ponent, té com a objectiu realçar els valors d’aquest espai natural.

**ORIENTACIÓ**

L’organització repartirà en els punts més destacats del recorregut, uns codis QR que els participants que vulguin els poden anar a buscar i escanejar. Aquests codis QR tindran un valor diferent, segons on estiguin amagats. L’organització repartirà un mapa del recorregut on hi figuraran els punts on hi haurà amagats els codis QR, també hi haurà una llegenda per donar informació rellevant sobre l’amagatall. Al final de la caminada, l’organització farà públic els resultats d’aquesta activitat i mencionarà l’usuari que més punts ha aconseguit. En cap moment es donarà cap premi o detall a la o les persones amb més puntuació. En un correu que enviarem abans de la caminada, especificarem l’aplicació que utilitzarem per poder realitzar aquesta activitat.

**NATURA**

Cal que tinguem present que aquesta caminada transcórrer pels secans d’Anglesola i Vilagrassa i que aquest espai és considerat un espai natural, és per aquesta raó que demanem que no molesteu als animals que hi viuen.

** FI DE FESTA**

En aquesta edició de la caminada als Secans d’Anglesola i Vilagrassa no hi haurà avituallaments entremitjos, i per això us demanem que us emporteu la beguda que necessitareu per fer el recorregut des de casa. Com ja ve sent habitual en aquestes caminades, l’organització prepararà l’últim avituallament amb coca de recapte i vi del Celler Comalats, acompanyats pel grup musical WALKIN’ROOTS.

T’hi esperem!

INSCRIVIU-VOS-HI ARA

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info