Obrim inscripcions a la caminada nocturna “Sembrats de silenci”

 In Espais Naturals de Ponent

Obrim inscripcions per la caminada nocturna “Sembrats de silenci”

Aquesta caminada no competitiva, tindrà lloc el pròxim dia 03/08/2019 a les 20.15h a la localitat de Vilagrassa a l’Urgell.

La caminada de 10 quilòmetres descobrirà l’Espai Natural de Ponent anomenat els Secans de Vilagrassa i Anglesola. Aquest espai, amb una superfície de 1133,48 ha que queden distribuïdes en 3 municipis de la comarca de l’Urgell, Vilagrassa, Anglesola i Tàrrega, és el lloc idoni per a la reproducció de l’esparver cendrós a part de tenir poblacions remarcables d’altres aus de caràcter estepari.

És per aquesta raó que hem organitzat una caminada en silenci, per poder concentrar-nos en escoltar tots els sons i sentir el que la natura ens té guardat per oferir en aquest lloc tan especial i proper a casa nostra. Hem dissenyat una ruta que va d’un extrem a l’altre de l’Espai Natural per a que pugueu sentir i escoltar la varietat “d’inputs” que s’ofereixen i hem habilitat uns espais a l’inici, final i meitat de la caminada on es permetrà parlar per compartir l’experiència, podeu visualitzar el mapa amb les diferents seccions de la caminada en aquest enllaç

Serà un vespre màgic amb postes sol úniques, sons especials i vivències singulars que no et deixaran indiferent.

No volíem que marxéssiu a casa silenciosos! És per això que al final del recorregut, a l’últim avituallament, ens trobarem amb tots els ingredients per tornar-nos a activar, amb coca de recapte del Forn Martorell i vi del Celler Comalats, acompanyats per les fantàstiques melodies d’Edu Escaño.

T’hi esperem!

INSCRIPCIONS AQUÍ

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info