REGALA MARXA DE LA BOIRA! AQUEST NADAL SIGUIS ORIGINAL! REGALA, PAISATGE, SALUT, ALEGRIA, CULTURA I GASTRONOMIA! TOT EN UN SOL REGAL, SIGUIS ORIGINAL!

Aquest Nadal siguis original, regala una inscripció a la 5a Marxa de la Boira a la Granadella!

“REGALA MARXA DE LA BOIRA Regala paisatge, descoberta, gastronomia, salut, exercici, rialles, converses i molt més a la Marxa de la Boira que tindrà lloc el proper 13 de gener de 2019 a la Granadella (Lleida), tot per només 12€.

Sona atractiu veritat?

Afegiu el regal a la vostra cistella, escriviu el nom de la persona a qui voleu regalar el xec regal a l’apartat de “Notes de la comanda”, completeu la compra, de la resta ens hem cuidem nosaltres!!

Regala salut, originalitat i diversió, REGALA MARXA DE LA BOIRA!

Nota:

Boira Experience personalitza el XEC REGAL amb el nom de la persona que ens indiqueu a la Nota de comanda i envia el xec regal en format digital al correu de la persona que vol fer el regal perquè el pugui imprimir i regalar-lo. La persona a qui l’hi han regalat el XEC REGAL tindrà temps fins el dia 10/01/2019 per confirmar la seva assistència a la marxa a traves del següent correu electrònic: boiraexperience@boiraexperience.cat Les persones que no confirmin la seva assistència o que ho confirmin després de la data indicada, no podran participar a la 5a Marxa de la Boira. Boira Experience en cap cas retornarà els diners del regal.

No et perdis ben aviat els caramels amb gust de boira que posarem a la venda!

Només disponible a la nostra botiga online

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info