Plantada d’Alzines a la Granadella!

 In Marxa de la Boira

Diumenge dia 27/01/2019 farem una plantada d’alzines popular en un antic abocador de la Granadella. La idea és que porteu les alzines que teniu a casa (si encara no les heu plantat) per plantar-les al mirador del Coll de Bovera, perquè puguin créixer tranquil·lament tot gaudint d’unes excel·lents vistes de la depressió de l’Ebre.

L’Ajuntament de la Granadella repartirà xocolata desfeta i coca entre tots els assistents i també facilitarà les eines necessàries per poder plantar els arbres.

Aquesta activitat és gratuïta però hem de tenir un aproximat de la gent que hi assistirà per tal que hi hagi coca i xocolata per tothom, necessitem que emplenis aquest formulari.

L’activitat començarà a les 10 h a la plaça de la Vila de la Granadella on després de caminar 1 quilòmetre arribarem al punt de la plantada. Us hi esperem!

Sapigueu que els que heu plantat l’alzina a casa, podeu fer el seguiment del procés de creixement de l’arbre a través de la XXSS Instagram amb el #projectereforestaciomarxaboira

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info