Posta de Sol

Boira Experience neix amb la vocació d’aportar

un altre punt de vista al món de les marxes i el turisme

2a Posta de Sol amb Gust Ponentí!

La 2a Posta de Sol amb Gust Ponentí, és un esdeveniment turístic i de descoberta que té lloc a la Serra de Mollerussa i Sidamon (el Pla d’Urgell). Aquesta és una activitat que vol valorar les fantàstiques postes de sol de Ponent i està oberta a tots els públics i nivells físics.

Aquest any posa èmfasis als més petits de la casa amb tallers pensats per ells. Singularment ha preparat un seguit d’activitats que van des d’un Baby Stroller, caminada activa amb carrets que combina exercicis de flexibilitat i força. Ioga amb família per nens de 3 a 8 anys, activitat que permet als pares apropar-se als seus fills a través del cos i la diversió i contacontes narrant contes amb música i cantada conjunta.

També hi haurà diversió pels més grans amb servei de begudes fresques i pícnic per tal d’assegurar que el moment més màgic del dia sigui l’espectacle que mereix ser.

InscripcionsConsulta els horaris aquí – Consulta la informació pràctica aquí

**Aquesta activitat consta d’una caminada inicial, tallers pels més petits, servei de begudes i pícnic, posta de sol i caminada de volta al punt d’inici. Cal portar frontals o llanternes per assegurar una tornada sense incidents.**

La Posta de Sol amb Gust Ponentí es troba aquest any en la seva segona edició, una activitat organitzada per Boira Experience i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa i l’Ajuntament de Sidamon.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

No es pot llegir? Canvieu el text. captcha txt
0