Reglament

Aquest és el reglament que us comprometeu a complir i que accepteu

implícitament només pel fet d’assistir a la 2a Posta de Sol amb Gust Ponentí:

POSTA DE SOL AMB GUST PONENTÍ

14 / 07 / 2018

REGLAMENT

  1. Organització

Boira Experience amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa i l’Ajuntament de Sidamon, organitzen la 2a Posta de Sol amb Gust Ponentí, que tindrà lloc el proper dia 14 de juliol de 2018, amb sortida prevista a les 19.30h de la tarda a la zona de barbacoes de la Serra de Mollerussa.

2. Recorregut

La caminada de la 2a Posta de Sol amb Gust Ponentí d’ara endavant PSGP transcorre per pistes de la plana, sense dificultat tècnica i sense senderons.

El recorregut té 6 quilòmetres en total, amb sortida entre les barbacoes de la Serra de Mollerussa i l’Institut de la Serra de Mollerussa. + info recorreguts cliqueu aquí

3. Activitats

Singularment de les Borges Blanques prepararà una sèrie d’activitats pels més petits de la casa. Començarem per una caminada amb carrets activa (Baby Stroller de 3 quilòmetres) que anirà des del punt d’inici fins al punt de la posta de sol. Un cop allà els nens i pares que ho desitgin podran practicar ioga per nens (de 3 a 8 anys) seguit d’un contacontes. Acabarem la sessió amb un petit concert just quan el sol s’estigui ponent. També hi haurà servei de begudes i de menjar, pels que hagin emplenat el següent formulari

4. Punt de parada

Al km 3 pararem a contemplar la posta de sol i realitzarem les activitats prèviament explicades. Cal recordar que pel servei de begudes podreu llogar un vas retornable per 1€ però recomanem que cadascú se’l porti de casa. Un cop s’hagi post el sol del tot, calculem que sobre les 22h, emprendrem la marxa altre cop fins al punt d’inici de la caminada, caldrà que dugueu frontals o llanternes.

5. Una activitat eco-responsable

La prova transita per zones d’alt interès ecològic l’organització preveu en el reglament els següents punts:

  • No està permès abandonar deixalles a la natura.
  • S’ha de seguir estrictament el recorregut marcat sense utilitzar dreceres.
  • L’organització farà servir sempre que sigui possible material reutilitzable o reciclable i procedirà a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de l’activitat.
  • La neteja del recorregut es realitzarà immediatament després de l’últim participant.
  • La comunicació sobre paper estarà reduïda al mínim, privilegiant el suport electrònic.

6. Inscripcions

Inscripcions gratuïtes exclusivament per internet a través d’aquest enllaç: https://boiraexperience.cat/formulari-posta-de-sol-amb-gust-ponenti/

7. Equip aconsellat

  • Telèfon mòbil
  • Frontal o llanterna

8. Meteorologia

En cas de condicions meteorològiques adverses, l’organització es reserva el dret de modificar el recorregut, els horaris de tall, l’hora de sortida de l’activitat, fins i tot anul·lar-la. En cas que s’hagués d’anular els organitzadors no retornaran els diners, es buscarà una data alternativa.

9. Drets d’imatge

Consulta el formulari d’inscripció en aquest enllaç

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

No es pot llegir? Canvieu el text. captcha txt
0