#projectereforestaciomarxadelaboira

 In Marxa de la Boira

El passat diumenge dia 27/01 va tenir lloc a la Granadella el primer dels #projectereforestaciomarxadelaboira emmarcat dins de la celebració del Dia Mundial de l’Educació Ambiental.

Aquesta primera edició del #projectereforestaciomarxadelaboira va consistir en fer una plantada d’alzines i roures en un antic abocador a les proximitats de la Granadella, concretament al mirador del Coll de Bovera. La majoria d’assistents a la plantada van venir amb l’alzina que Boira Experience els va regalar per assistir a la 5a Marxa de la Boira que va tenir lloc també a la Granadella.

En aquest enllaç podreu veure les fotografies d’aquesta activitat, moltes gràcies a tots els assistents que van fer possible la plantada ventosa però molt bonica!

https://photos.google.com/share/AF1QipND2pBpNCGgAV9hCnu0IaWYDheAwhyM-9kxmpUnt94tUcU9JNF9dFxBns-hUxJP7w?key=RGlzNDdaWHZpVUdpMy05aXpCdzdqRW9NQ1Zwa0RR

Recordeu que podeu etiquetar les fotos que tireu a través de la XXSS Instagram amb el #projectereforestaciomarxadelaboira

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info