Qui som?

Gaudeix de la natura fent esport

Boira Experience neix amb la vocació d’aportar

un altre punt de vista al turisme de la plana de Lleida

Qui som? “Som els que donem valor al paisatge que ens rodeja” perquè entre d’altres coses, és on vivim. Creiem fermament que té un potencial molt gran que hem de donar a conèixer. A més, som una gent molt de casa i també creiem que no hem de menysprear una cosa nostrada.

A Boira Experience tenim preparades vàries propostes enfocades al turisme actiu. La que té més ressò mediàtic és la Marxa de la Boira ja que atreu participants d’arreu de Catalunya. Aquesta marxa s’ha convertit en un referent a plana de Lleida.  Els seus ingredients bàsics són l’esport, el territori, la gastronomia i la boira. Val a dir, però, que aquesta última encara no ens ha visitat mai els dies de la marxa… Però no deixem de dedicar-li una festa al seu honor, tot esperant que en properes ocasions sí que ens acompanyi.

Per al  proper gener hem organitzat la 4a edició. Després de passar pel Palau d’Anglesola, Vila-sana i Mollerussa, aquest cop us convidem a descobrir el paisatge de l’Urgell. A part de la marxa de la boira, activitat que congrega prop del miler de persones, venim organitzant d’altres activitats més o menys dinàmiques com una oleo experience amb tastos hedònics en un molí emplaçat a la mateixa finca d’olivers; postes de sol estiuenques des de punts elevats de la plana amb vistes màgiques; marxes refrescants a l’albada per evitar les calors d’estiu; descobriments de zones amb gent local, com a la Serra d’Almenara amb el seu pilar i el seu llegat pre-històric; els fantàstics aniversaris del Cavall Boira a l’Estany d’Ivars i Vila-sana… A més, encara estem donat forma a moltes més idees i projectes que tenim al laboratori esperant el seu moment per a ser presentats.

Voldriem aprofitar l’ocasió per donar les gràcies a tots els nostres voluntaris, familiars i les institucions que ens han donat suport i que ens han ajudat any rere any a seguir organitzant activitats amb encant per la plana de Lleida, un territori amb un ric patrimoni cultural, paisatgístic i social que hem d’aconseguir, entre tots, que cada vegada sigui més valorat.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info