Qui som?

Gaudeix de la natura fent esport

Boira Experience neix amb la vocació d’aportar

un altre punt de vista al turisme de la plana de Lleida

Qui som? Som aquells que donem valor al paisatge que ens envolta, perquè és on vivim. Creiem fermament en el gran potencial del nostre entorn i volem donar-lo a conèixer. Som una gent molt de casa i no volem menysprear allò que és propi.

A Boira Experience tenim preparades diverses propostes enfocades al turisme actiu. Organitzem la Marxa Heroica a Fulleda, la caminada als Secans d’Anglesola i Vilagrassa i gestionem la ruta amb bicicleta dels Pedals del Canal d’Urgell i Fulleda Turisme Actiu, on anem creant diferents rutes per Fulleda i el seu entorn privilegiat.

A més a més, col·laborem amb el Consell Comarcal de l’Urgell, alimentant el seu Wikiloc amb rutes documentades amb fotos i vídeos i textos per incentivar l’ús d’aquesta plataforma per a les persones que visiten la comarca.

Volem aprofitar l’oportunitat per agrair als nostres voluntaris, familiars i institucions que ens han donat suport i que ens han ajudat any rere any a seguir organitzant activitats amb encant per a la plana de Lleida, un territori amb un ric patrimoni cultural, paisatgístic i social que hem de valorar entre tots.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info