Recorreguts

La 6a Marxa de la Boira té dues opcions de recorregut,

un de curt de 13 km i un de llarg de 23 km.

El recorregut curt és apte per a totes les edats i formes físiques. El recorregut llarg requereix una forma física més elevada i no es apte per a tots els públics. En cas de dubte, recomanem primer caminar o córrer el recorregur curt i si el completeu satisfactòriament, podreu provar el recorregut llarg en pròximes edicions.


 

RECORREGUT CURT · 13 km

1 avituallament – líquid i sòlid + tast de cassola a l’arribada

El recorregut curt comença al Passeig de Josep Prenafeta a les 09.30 h puntuals – continua pel Camí de Moragues cap al camí de la Serra, puja per la serreta de Finestres cap al Tossal de Rocafinestres, continua cap a la Creu dels Tres Termes cap al camí Ral. Segueix per aquest camí fins trencar cap a la Serra de Bellmunt on es podran visitar les trinxeres dels Tossals de la Guerra Civil. Continua pel Camí de Lledoners cap a Bellmunt d’Urgell, continua per un sender fins al camí de Penelles a Butsènit d’Urgell i de volta cap a Penelles.

  • Distància total: 12,37 km
  • Desnivell positiu acumulat: 210 m

Vista global del circuit curt:

Gràfic del desnivell:


CIRCUIT LLARG · 23 km

3 avituallaments – líquids i sòlid + tast de cassola a l’arribada

El recorregut curt comença al Passeig de Josep Prenafeta a les 09.00 h puntuals – continua cap al Camí de Castellserà a Butsènit d’Urgell. Baixem fins al Canal d’Urgell , passem pel costat dels Salts de Castellserà i segueix cap al camí de les Ventoses, Camí de Castellserà a Butsènit d’Urgell, continuem i passem pel costat del Tossal Roig, continuem pel Camí vell de Castellserà. Entrem a Montgai cap al camí de Bellcaire d’Urgell, es podran visitar les trinxeres dels Tossals de la Guerra Civil. Continua pel Camí de Lledoners cap a Bellmunt d’Urgell, continua per un sender fins al camí de Penelles a Butsènit d’Urgell i de volta cap a Penelles.

  • Distància total: 23,34 km
  • Desnivell positiu acumulat: 359 m

Vista global del circuit llarg:

Gràfic del desnivell:

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info