Recorreguts

La 4a Marxa de la Boira té dues opcions de recorregut,

un de curt de 10 km i un de llarg de 24 km.

El circuit curt és apte per a totes les edats i formes físiques. El circuit llarg requereix una forma física més elevada i no es apte per a tots els públics. En cas de dubte, recomanem primer caminar o córrer el circuit curt i si el completeu satisfactòriament, podreu provar el circuit llarg en pròximes edicions.


 

CIRCUIT CURT · 10 km

1 avituallament (Mas Colom) més tast de cassola a l’arribada.

El circuit curt comença al l’Espai Mercat de Tàrrega – a la plaça de les Nacions sense Estat – continua cap al Parc de Sant Eloi, Tossal del Mor i Mas Colom (km 4.5), on hi haurà l’únic avituallament d’aquest recorregut. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit. La tornada és pel camí de lo Mort i lo Mas Colom.

  • Distància total: 9,3 km
  • Desnivell positiu acumulat: 151 m

Vista global del circuit curt:

Gràfic del desnivell:


CIRCUIT LLARG · 24 km

3 avituallaments (Mas Colom, Claravalls i Altet) més tast de cassola a l’arribada

El circuit llarg comença al l’Espai Mercat de Tàrrega – a la plaça de les Nacions sense Estat – continua cap al Parc de Sant Eloi, Tossal del Mor i Mas Colom (km 4.5) on hi haurà el primer avituallament. Continuarà fins a Claravalls on trobareu el segon avituallament (km 9.9). Seguidament passareu per la Figuerosa i continuareu cap a Altet on trobareu el tercer avituallament (km 17.2). Tornareu cap a Tàrrega pel camí de l’Ofegat tot creuant la carretera C-14, demanem màxima prudència en aquest punt. Un cop creuada la carretera C-14, agafareu el camí de lo Mort i lo Mas Colom fins al punt d’arribada

  • Distància total: 24,02 km
  • Desnivell positiu acumulat: 339 m

Vista global del circuit llarg:

Gràfic del desnivell:

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

No es pot llegir? Canvieu el text. captcha txt
0