Recorreguts

La Cursa del Pou Bo té tres opcions de recorregut,

dos curses de 5 i 10 km i una marxa de 7 km.

La cursa de 5 km és apta per a tothom que l’hi agradi còrrer però troba que 10 km són massa. La cursa de 10 km és apta per tothom que estigui entrenat i vulgui posar-se a prova, a més, aquest recorregut té una mica de desnivell, perfecte per provar el vostre estat físic en pendents. El recorregut de 7 km és en format marxa, és pot fer tan corrent com caminant, però ni el temps ni la velocitat ni la constància importen.


 

CURSA · 5 km · Sortida a les 10.00h

1 avituallament a l’arribada. Líquids i entrepà.

El recorregut de la cursa de 5 quilòmetres comença al “Graner” de Torregrossa, segueix per la Ronda Nord fins arribar a l’antiga casilla del Canal d’Urgell. El recorregut gira a l’esquerra seguint “lo reguer” i trenca a la dreta quan troba el Canal Auxiliar d’Urgell. A l’altura de Lo Gatellar trenca a l’esquerra cap al camí dels Pollegons, passa pel damunt del Canal Auxiliar d’Urgell i torna cap al Graner pel camí de la partida de la Cometa on els esperarà un entrepà de llonganissa o formatge. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit.

  • Distància total: 4,851 km
  • Desnivell positiu acumulat: 20 m

Vista global del recorregut de 5 km:

 

Gràfic del desnivell:

 


CURSA · 10 km · Sortida a les 10.00h

1 avituallaments (km 5) . Entrepà i líquids a l’arribada.

El recorregut de la cursa de 10 quilòmetres comença al “Graner” de Torregrossa, segueix per la Ronda Nord fins arribar a l’antiga casilla del Canal d’Urgell. El recorregut gira a l’esquerra seguint “lo reguer” i trenca a la dreta quan troba el Canal Auxiliar d’Urgell. Segueix fins el Canal Auxiliar d’Urgell fins al camí de lo Barranc que portarà els participants fins dalt de la Carredara Reial, passant pel costat de l’Observatori i seguint pel Camí del Fondo, passant pel costat de les Granjes del Tiesso, passant pel camí de la Cometa fins arribar la “Graner” de Torregrossa on els esperarà un entrepà de llonganissa o formatge. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit.

  • Distància total: 9,923 km
  • Desnivell positiu acumulat: 82 m

Vista global del recorregut de 10k:

Gràfic del desnivell:


MARXA POPULAR · 7 km · Sortida a les 10.00h

1 avituallaments (km 3,9) . Entrepà i líquids a l’arribada.

El recorregut de la marxa de 7 quilòmetres comença al “Graner” de Torregrossa, segueix per la Ronda Nord fins arribar a l’antiga casilla del Canal d’Urgell. El recorregut gira a l’esquerra seguint “lo reguer” i trenca a la dreta quan troba el Canal Auxiliar d’Urgell. Segueix el Canal Auxiliar d’Urgell passant per les Granjes del Tiesso, seguint pel camí de la Cometa fins arribar la “Graner” de Torregrossa on els esperarà un entrepà de llonganissa o formatge. És molt important que respecteu el circuit el qual us heu inscrit.

  • Distància total: 6,977 km
  • Desnivell positiu acumulat: 30 m

Vista global del recorregut de la marxa:

 

 

Gràfic del desnivell:

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info