Segueix els recorreguts de l’Heroica amb el teu dispositiu mòbil

 In Marxa Heroica

La Marxa Heroica arriba aquest any a la seva 4a edició, una marxa que transcorre per camins, caminets, senders i trossos del terme municipal de Fulleda, Tarrés, Vinaixa i l’Espluga Calba. Aquesta marxa té 3 recorreguts de diferent dificultat, la de 30 quilòmetres de dificultat alta (difícil), la de 18 quilòmetres de dificultat mitjana (moderada) i la de 10 quilòmetres de dificultat baixa (fàcil).

A Boira Experience ens agrada introduir la tecnologia a les marxes, entenem que ens pot ajudar, conjuntament amb els mètodes tradicionals com l’estaca i el guix, a tenir una experiència encara més enriquidora de l’activitat, és per això que introduïm la possibilitat de seguir la ruta des del vostre dispositiu mòbil o GPS!

Ho podem fer de dues maneres des del nostre dispositiu mòbil:

– La primera opció no necessita de cap aplicació externa, només el vostre dispositiu mòbil i connexió a internet:

– La segona opció requereix que tingueu instal·lada l’aplicació de Wikiloc al vostre dispositiu mòbil, us la podeu baixar fent clic al següent enllaç (des del vostre mòbil) ANDROIDAPPLE 

Un cop instal·lada, busqueu a la pestanya EXPLORA el següent: FULLEDA TURISME ACTIU i us mostrarà les rutes d’aquest perfil. Heu de seleccionar la ruta que fa referència a la Marxa Heroica. El comte de Fulleda Turisme Actiu de Wikiloc us permetrà utilitzar el sistema de navegació de Wikiloc de manera gratuïta, un cop hagueu seleccionat la ruta, la podreu començar a navegar, utilitzant aquesta opció, podreu veure també els waypoints amb informació rellevant a la ruta que estigueu seguint.

– Per baixar-nos els tracks i waypoints de les diferents rutes, hem d’accedir a https://fulledaturismeactiu.cat/rutes/senderisme/mh2020/ i fer clic on hi posa Descarrega i Descarrega WP, els tracks es baixaran al nostre ordinador. 

Desitgem que aquestes noves possibilitats tecnològiques us serveixin per millorar la vostra experiència amb nosaltres.

Ens veiem diumenge!

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info