Sorteig de la nit prèvia a la Marxa Heroica a l’aparcament d’autocaravanes, campers, furgos, … de Fulleda

 In Marxa Heroica

Tens autocaravana, camper, furgo, … I vens a la Marxa Heroica?

T’imagines arribar un dia ( o dos!) abans de la Marxa Heroica, gaudir del poble de Fulleda, visitar el celler Matallonga, el museu del Molí d’Oli, caminar tranquil·lament per les rodalies del poble i despertar-te el mateix dia de la marxa a pocs metres de la sortida? L’ajuntament de Fulleda t’ho posa fàcil, només hauràs de ser àgil amb el ratolí!

Accedeix AL SEGÜENT FORMULARI i emplena les teves dades, sortejarem una nit per a 5 caravanes a l’àrea de caravanes de Fulleda totalment gratuïtes.

Normativa del concurs:

  • Els/les cinc primers/es autocaravanistes que reservin obtindran el premi, per ordre cronològic, la que més s’apropi al dia 31/01/2020.
  • El premi inclou l’estada d’una nit amb electricitat, aigua i WC en una parcela de l’àrea.
  • La nit que es sorteja serà la nit del 29/02 al 01/03, prèvia a la Marxa Heroica.
  • Per poder optar a participar en aquest sorteig, els autocaravanistes premiats hauran de demostrar que ells o algun dels seus acompanyants estan inscrits a la Marxa Heroica que tindrà lloc el dia 01/03/2020.
  • L’ajuntament de Fulleda es posarà en contacte amb els premiats tan bon punt hagin aconseguit el premi. Es farà un correu recordatori a tots els guanyadors una setmana abans de la data de la Marxa.

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info