Tàrrega – 4a Marxa de la Boira

 In Marxa de la Boira, Uncategorized

La propera edició de la Marxa de la Boira el dia 14/01/2018 tindrà la sortida i l’arribada a Tàrrega, capital de l’Urgell, motor econòmic i focus cultural a la plana de Lleida!

INSCRIPCIONS AQUÍ

Tàrrega al km 1 i 24 del recorregut llarg i 1 i 10 del recorregut curt de la Marxa de la Boira, és la capital de la comarca de l’Urgell, té un cens de 16.670 habitants.

Tàrrega, capital de la comarca de l’Urgell, és situada a la plana de Lleida a uns 100 quilòmetres de Barcelona. És un centre comercial i de serveis destacat de l’àrea oriental de les Terres de Ponent. La ciutat té censats 16.670 habitants i el seu terme municipal, de 88 km2, fa de llaç d’unió entre els altiplans de la Segarra i l’Urgell i comprèn a la vegada els pobles d’Altet, Claravalls, la Figuerosa, el Talladell, Riudovelles i Santa Maria de Montmagastrell. Ubicada als marges del riu Ondara, el municipi presenta una climatologia mediterrània continental, amb una temperatura mitjana de 13.9º (hivern 4,6º i estiu 30º) i una pluviometria de 451 mm de precipitació anual. L’altitud se situa als 373 metres.

(http://www.tarrega.cat/la-ciutat)

INSCRIPCIONS AQUÍ

 

Contacta'ns

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Not readable? Change text. captcha txt
0
× + Info